Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

MANIFESTĂRI

Azi se marchează 105 ani de la intrarea armatei române în Satu Mare

Azi se marchează  105 ani de la intrarea  armatei române  în Satu Mare
Azi, 19 aprilie, la Satu Mare se organizează un moment aniversar, cu profundă semnificaţie istorică, marcarea a 105 ani de la intrarea armatei eliberatoare, în municipiul reşedinţă de judeţ.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Cu începere de la orele 10.30, din fața Bisericii “Nașterea Maicii Domnului” din Soarelui, Asociația Satele Unite ale Sătmarului, va organiza un marș cu drapele și călăreți peste podul Sătmarului, iar la 11.30 se va pleca, în frunte cu Preasfințitul Timotei, împreună cu un detașament de copii cu drapele naționale și cu oficialitățile județene, de la catedrala Adormirea Maicii Domnului, în centrul orașului.

 

 

Prefectura invită sătmărenii să participe la eveniment, inclusiv la Ceremonialul militar și religios la Monumentul Eroului Necunoscut. După prezentarera onorului, se va intona Imnul Național al României, un sobor de preoţi va oficia serviciului religios, după care vor fi rostite alocuţiuni, urmate de moment artistice şi depunerea de coroane, jerbe şi buchete de flori.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUS CONTROALE LA FRONTIERĂ

Câți ucraineni au intrat marți, 31 octombrie 2023, în România?

În data de 31.10.2023, prin punctele de fro­ntieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalitățile de control (atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire) peste 165.722 de persoane, cetățeni români și străini, şi aproximativ 49.100 de mijloace de transport.

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now

CONTROALE

24 de fapte ilegale la frontieră într-o zi

În 2 ianuarie 2024, prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalitățile de control (atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire) aproximativ 232.350 de persoane, cetățeni români și străini, şi peste 59.250 de mijloace de transport.