Image 1
Image 2

HOROSCOP

Balanțele își consumă prea mult din energie

Ne aflăm în zodia Capricorn.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC: Recomandabil este să te ocupi cu activităţile profesionale. Ai avea un succes grozav. Gândurile tale zboară la bani sau la chestiuni legate de moşteniri, dar deocamdată aceste zone sunt minate. Se vor ivi situaţii, în care trebuie să dai dovadă de bune maniere. Cineva din anturajul apropiat de poate ajuta foarte mult în rezolvarea unor sarcini de lucru urgente.

 

TAUR: Cheful de distracţii şi aventuri te însoţeşte întreaga zi. Tot vrei să iubeşti, să fii iubit sau să te răsfeţi cu relaţiile sentimentale, dar trebuie să înţelegi că nu este momentul. Poţi avea diverse neplăceri dacă forţezi nota. Concentrază-te pe latura spirituală a vieţii, rafinează-ţi sufletul, citind o carte bună, vizionând un film sau făcând planuri de călătorii.

 

GEMENI Activităţile casnice îţi dau ceva bătăi de cap, dar te descurci destul de bine. Ai grijă la tot ce ţine de familie, pentru că acolo chiar sunt probleme ce trenează de mult timp şi se cer lămurite. Se pare că aspectele legate de moşteniri sunt de bun augur. Spre seară invită-i pe cei dragi la un film bun sau la o plimbare în aer liber.

 

RAC: Se spune că drumurile ne obosesc mult. Dar, de cele mai multe ori, cu fiecare drum pe care îl facem, descoperim noi laturi ale personalităţii noastre şi ne bucurăm din plin. Cam aşa trebuie să vezi ziua de astăzi şi să treci peste neplăcerile cauzate de potopul de drumuri pe care eşti nevoit să le faci. Chiar dacă nu sesizezi încă, toate sunt cu folos.

 

LEU: Subiectul principal al gândurilor tale este raport dintre munca depusă la locul de muncă și plata aferentă eforturilor depuse. Ai obosit, vrei din nou în vacanţă, dar activităţile de la serviciu se înteţesc. Totuşi, problemele de sănătate îţi dau târcoale şi recomandabil este să te ocupi şi de ele. Spre seară, propune celor dragi o șuetă amuzantă.

 

 

FECIOARĂ: După spectacolul din ultimele zile, vine şi relaxarea. Indicat este să te retragi din mijlocul celorlalţi şi să te ocupi pe îndelete de sufletul tău. Un somn bun, o plimbare în aer liber ajută enorm. Nu te baza pe prieteni, deoarece nu te pot ajuta cu nimic. La serviciu se pot ivi situaţii plăcute şi interesante, ce îţi pot aduce zâmbetul pe buze.

 

BALANȚĂ: Stările sufleteşti fluctuante continuă şi astăzi, însă parcă eşti ceva mai bine. La serviciu, activităţile de rutină îţi consumă multă energie. De aceea, atenţie mărită la tot ce întreprinzi. Imaginea ta în societate este susţinută mult de membrii familiei. Problemele de sănătate sunt prin preajmă. Ceva analize sau consultaţii medicale ar fi de folos.

 

SCORPION: Prietenii sunt preocuparea ta cea mai importantă astăzi. Într-adevăr este un moment bun să-ţi faci ordine în toate relaţiile de prietenie. Există o mare contradicţie între ce doreşte sufletul tău şi ce îţi oferă astrele în acest moment. Dar ai încredere că eşti ghidat pe drumul cel bun. Lasă deoparte relaţiile sentimentale: nu este vremea lor.

 

SĂGETĂTOR: Astăzi eşti nevoit să te ocupi de carieră şi de imaginea ta în societate. Chiar dacă te scoate din sărite chestia asta, nu ai încotro. Va trebui să munceşti şi să fii foarte atent la îndatoririle tale sociale. Luând lucrurile pe îndelete, ajungi la rezultate excelente. Prietenii sunt alături de tine, sfătuindu-te corect. Discernământul şi prudenţa trebuie folosite frecvent.

 

CAPRICORN: După ce că ţi-ai schimbat planurile de călătorie sau de vacanţă, astăzi pare că ţi-a mai trecut supărarea. Ceva în aceste planuri nu este bine, fapt pentru care astrele îţi pun frână. Doar trebuie să ai răbdare şi încredere că va veni și vremea lor. Relaţiile parteneriale sunt foarte dinamice, obligându-te să le faci faţă.

 

VĂRSĂTOR: Începi să cercetezi partea nevăzută a chestiunilor financiare. Îţi pui întrebări, dorindu-ţi să afli şi aspectele mai puţin plăcute. Şi chiar vei afla diverse lucruri ce ţi-au fost ascunse mult timp. Acum trebuie să fii extrem de prudent şi să nu faci investiţii sau artificii financiare. Protecţia divină este alături de tine. La serviciu eşti foarte solicitat. Sănătatea este vulnerabilă.

 

PEȘTI: Nu îţi mai face atâtea griji din cauza celor din jur. Este adevărat că parcă astăzi toţi sunt împotriva ta, dar ai şi tu partea ta de vină. Detaşează-te de problemele anturajului şi ocupă-te doar de sufletul tău. Beneficiezi de o mulţime de prieteni şi sfătuitori ce te pot energiza excelent. Din punct de vedere financiar, primeşti ajutoare neașteptate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns