Image 1
Image 2

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare încep vineri playoff-ul

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Joacă acasă cu SCM Timișoara, de la ora 18:00

La aproape două luni de zile, baschetbalistele de la CSM Satu Mare revin într-un meci oficial pe teren propriu. Începe playoff-ul pentru echipa antrenată de Marius Dobă, iar adversarul clubului sătmărean este SCM Timișoara, echipă care a terminat sezonul regulat pe locul 7.

Sătmărencele pornesc favorite în acest duel, în mod normal nu ar trebui să întâmpine probleme. Asta și pentru că tot lotul este valid, au fost recuperate Mandache, Șolopova și Uiuiu, absente la turneul de la Alexandria.

“A fost o perioadă aglomerată cu multe meciuri și multe deplasări. Din păcate nu am putut juca pe propriul teren deși am făcut solicitări de organizare atât în CEWL cât și în turneele 1-5 ale LNBF. Acum trebuie să ne concentrăm asupra acestor jocuri cu Timișoara să evităm surprizele neplăcute și să confirmăm statutul de favorită la calificarea în semifinale”, ne-a transmis antrenorul Marius Dobă.

Totodată, publicul sătmărean este chemat la sala LPS “Ecaterina Both” într-un număr cât mai mare să le poarte spre succes pe baschetbalistele noastre. Intrarea este liberă.

Cele două formații s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon, în prima fază a sezonului regulat. CSM a câștigat ambele meciuri, 69-57 la Timișoara și 91-86 la Satu Mare. De menționat și că la jocul de pe teren propriu, CSM a avut nevoie de 5 minute suplimentare pentru a se impune.

Sunt apte de joc: Andrea Olah, Renata Szmutku, Anamaria Kadar, Andreea Lazăr, Andra Mandache, Marina Sfîrlea, Alexandra Uiuiu, Kristina Baltic, Porchia Green, Brittany Denson, Taneisha Harrison, Marina Șolopova.

Prima întâlnire din playoff dintre CSM Satu Mare și SCM Timișoara va fi arbitrată de Mate Adras Stretea (Oradea), Octavian Goina (Oradea), Istvan Bertalan (Cluj-Napoca).

Meciurile din playoff:

Vineri, 23 martie
• CSM Satu Mare – SCM Timișoara (18:00)
• Olimpia Brașov – ICIM Arad (18:00)
• Sepsi – CSU Alba Iulia (18:30)
• “U” Cluj-Napoca – CSBT Alexandria (20:00)

Următoarele meciuri se vor juca marți, 27 martie, și dacă va fi cazul, jocurile decisive se vor disputa pe 30 martie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with