Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Basescu si Ungureanu, invitati la lansarea candidatilor PDL la locale

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

PDL se bazeaza pe faptul ca interesul lui Victor Ponta nu este acela de a prelua sefia Guvernului, iar democrat-liberalii fac planul de bataie post-locale, noteaza ziarul “Gandul”, mentionand ca primul pas va fi invitarea presedintelui si a premierului la lansarea candidatilor formatiunii la locale.

Bazandu-se mai mult pe faptul ca interesul lui Victor Ponta nu este acela de a prelua sefia guvernului acum decat pe calculele pe hartie care, in urma ultimelor plecari din partid, ar da ceva emotii guvernului Ungureanu la motiunea de cenzura, pedelistii fac planul de bataie post-alegerile locale.

In calculele democrat-liberalilor prioritara este, in perioada dintre locale si parlamentare, predarea la cheie lui Mihai Razvan Ungureanu a unei platforme politice care ar insemna si tragerea PDL la alegerile care urmeaza. Primul pas catre oficializarea reintoarcerii in politica a lui MRU va fi la lansarea oficiala, din 6 mai, a candidatilor PDL la alegerile locale, cand premierul, dar si presedintele Traian Basescu vor fi invitatii de onoare, au declarat, pentru gandul, surse din partid.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns