Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Băutura care distruge cancerul

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sucul+de+Morcovi+Mar+si+Sfecla+rosie    Specialiştii chinezi au studiat timp îndelungat efectul unui suc miraculos în tratarea afecţiunilor canceroase. O bună parte din pacienţi au dovedit semne de ameliorare a stării de sănătate, iar alţii chiar s-au vindecat.

Potrivit unor surse, sucul miraculos se prepară acasă şi ingredientele utilizate sunt la îndemâna fiecăruia, fără să fie costisitoare.

Pentru obţinerea acestui suc cu efecte incredibile se folosesc: o sfeclă roşie, un morcov şi un măr. Ingredientele se curăţă de coaje, se spală, se lasă să se scurgă apa de pe ele, după care se taie cubuleţe şi se pun în blender, cu adaos de puţină apă plată. Sucul astfel obţinut se consumă proaspăt şi are efecte beneficie în numeroase afecţiuni.

Iată câteva din afecţiunile în care este recomandată utilizarea sucului proaspăt şi efectele lui: Previne dezvoltarea celulelor canceroase; Preveni bolile de ficat, rinichi, pancreas şi poate vindeca ulcerul; Întăreşte plămânii, previne atacurile de cord şi tensiunea arterială ridicată; Întăreşte sistemului imunitar;

Benefic pentru vedere, tratează ochii roşii, obosiţi şi uscaţi; Ajută la diminuarea durerilor musculare; Detoxifiază, ajută tranzitul intestinal, tratează constipaţia. Tratează acneea şi înfrumuseţează pielea; Elimină respiraţia urât mirositoare, datorată indigestiei sau infecţiilor în gât; Diminuează durerile de orice fel; Vindecă febra fânului (rinita alergică).

Consumarea sucului proaspăt nu are efecte secundare, este hrănitor şi uşor absorbit, ajută la pierderea în greutate în special în cazul supraponderalilor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns