Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

SĂNĂTATE

Beneficiile apei cu lămâie

Beneficiile apei cu lămâie
Acidul citric din lămâi susține funcțiile enzimelor digestive și ajută ficatul în procesul de detoxifiere
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

 

Balonarea și disconfortul abdominal pot fi cauzate de o digestie deficitară, excesul de gaze sau retenția de apă. O soluție simplă pentru a combate aceste probleme și pentru a menține un abdomen mai plat este consumul regulat de apă caldă cu lămâie.â

 

 

Dr. Mrinal Pandit explică faptul că un pahar de apă caldă cu lămâie, băut înainte de culcare, poate stimula digestia și poate ajuta la detoxifierea organismului. Acidul citric din lămâi susține funcțiile enzimelor digestive și ajută ficatul în procesul de detoxifiere, reducând astfel balonarea. Apa cu lămâie este, de asemenea, o opțiune cu conținut scăzut de calorii, care poate contribui la gestionarea greutății.

 

 

O altă băutură benefică este ceaiul de ghimbir, recunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatorii și capacitatea de a stimula digestia, reducând astfel balonarea și disconfortul abdominal. Ghimbirul poate, de asemenea, să accelereze metabolismul și să sprijine oxidarea grăsimilor, contribuind la un abdomen mai plat.

 

 

Pentru a beneficia de aceste efecte, este recomandat consumul regulat de apă cu lămâie și ceai de ghimbir, ca parte a unui stil de viață sănătos.

Acasa
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Remedii naturale contra țânțarilor

Remedii naturale contra țânțarilor

În contextul în care din ce în ce mai multe persoane caută soluții eco-friendly și sigure pentru sănătate pentru a gestiona problemele zilnice, controlul dăunătorilor nu face excepție. Utilizarea remediilor naturale pentru a respinge insectele precum țânțarii, gândacii și puricii poate fi o alternativă eficientă și mai sigură față de insecticidele comerciale, care pot conține substanțe chimice dăunătoare.

STRĂLUCEȘTE DE SĂNĂTATE

Metode simple de a proteja pielea de frig

Se știe că pielea este cel mai mare organ al corpului nostru și că reprezintă aproximativ 16% din totalul greutății. Îndeplinește diferite roluri, precum cel de apărare împotriva bacteriilor și virusurilor, dar și de reglare a temperaturii, în momentul în care suntem expuși fie la căldură excesivă, fie la frigul iernilor geroase.