Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

AVANTAJELE OFERITE DE ASIGURAREA PREMIUM CARE ABOARD

Beneficiile asigurării pentru boli grave

Beneficiile asigurării pentru boli grave
Alegerea unei asigurări pentru boli grave este esențială pentru asigurarea securității și accesului la tratament de calitate
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

Îngrijorările legate de boli grave, cum ar fi cancerul sau afecțiunile ce necesită intervenții chirurgicale complexe, sunt tot mai prezente în România.

 

În astfel de situații critice, accesul la tratamente de înaltă calitate în străinătate poate fi esențial, dar poate genera și costuri semnificative. Astfel, o asigurare medicală pentru boli grave devine o resursă valoroasă pentru familiile afectate.

 

 

Cum funcționează asigurarea pentru boli grave și care sunt avantajele:

 

1. Diagnostic rapid și tratament personalizat:

 

Asigurarea oferă sprijin pentru diagnosticare rapidă și tratament personalizat în clinici de prestigiu din străinătate, fără griji financiare.

 

2. Acoperire extinsă:

 

Beneficiile includ tratamentul în străinătate, de la diagnosticare în România până la tratament și post-tratament la întoarcerea acasă.

 

3. Asistență suplimentară:

 

Asigurarea acoperă cheltuieli suplimentare, inclusiv transport și cazare în străinătate pentru familia pacientului, precum și suplinirea temporară a venitului.

 

4. Proces simplificat:

 

Cazurile sunt preluate rapid, iar pacienții beneficiază de consultații și investigații în termen de 24 de ore de la anunțarea suspiciunii de boală gravă.

Despre Asigurarea Premium  de la NN România

1. Acoperire detaliată:

 

Asigurarea Premium Care Abroad acoperă patru categorii majore de boli grave, de la cancer la transplanturi de organe, cu suport financiar de peste 2 milioane de euro.

2. Accesibilitate și flexibilitate:

 

Costul începe de la 176 de lei pe lună, iar asigurarea poate fi încheiată de la vârsta de o zi până la 64 de ani, fără evaluare medicală inițială.

3. Protecție extinsă:

 

Asigurarea poate fi extinsă pentru întreaga familie, acoperind până la 10 persoane, iar pentru copii poate fi achiziționată independent de statutul părinților.

Concluzie

 

Alegerea unei asigurări pentru boli grave este esențială pentru asigurarea securității și accesului la tratament de calitate. Premium Care Abroad de la NN România oferă nu doar protecție financiară, ci și liniștea de a ști că, în caz de nevoie, vei beneficia de tratamentul necesar în străinătate. Pentru mai multe informații, vizitează pagina NN pentru detalii complete și pentru a alege opțiunea potrivită pentru tine și familia ta.

 

CITEȘTE ȘI: Prestatorii de servicii plătiţi cu tichete casnice pot beneficia de asistenţă medicală şi de dreptul la pensie

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns