Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Berca: Neregulile la locale vor fi sanctionate

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca, a declarat luni ca masurile de ordine pentru alegerile locale vizeaza descurajarea eventualelor tentative de vot ilegal, astfel incat oamenii sa aiba incredere ca 10 iunie va fi o zi corecta din toate punctele de vedere.

Gabriel Berca a subliniat in videoconferinta cu sefii structurilor teritoriale ale Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) ca nu va avea nicio reticenta sa mearga pana la capat in cazul neregulilor la alegerile locale, relateaza Mediafax.

Ministrul a subliniat ca intreaga raspundere pentru descurajarea eventualelor tentative de vot ilegal sta in oamenii care vor fi trimisi in teritoriu, respectiv ofiteri si procurori, care vor urmari respectarea legii in perioada campaniei electorale si in ziua votului.

Totodata, ministrul a anuntat ca in perioada urmatoare va fi desfasurata o campanie de informare privind votul ilegal – “Mita si votul ilegal inseamna inchisoare”, precizand ca spotul campaniei va fi difuzat “peste tot”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

UNPR va sustine Cabinetul Ponta

Asculta acest articol Presedintii PSD si UNPR, Victor Ponta si, respectiv, Gabriel Oprea, au semnat, miercuri, un protocol pentru sustinerea