Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Blaga: PDL va vota impotriva investirii Guvernului USL

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Presedintele Senatului, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, ca democrat-liberalii vor vota impotriva Guvernului Ponta, aratand ca PDL nu voteaza niciun guvern din care nu face parte.

Blaga a precizat ca la sedinta BPN al PDL a fost o discutie privind noul guvern si ca au fost exprimate pozitii diverse in legatura cu votul privind validarea sau invalidarea Guvernului Ponta.

“Pozitia PDL este ca nu votam niciun guvern din care nu facem parte. Asta a fost pozitia noastra si in 2007, si in 2008, si asta va fi pozitia partidului”, a precizat Vasile Blaga, citat de Mediafax.

El a aratat ca PDL nici nu are motive sa voteze noul guvern, pentru ca nu a vazut programul de guvernare, dar ca sunt ministri candidati pentru portofolii “care deja au probleme”, semnalate de ANI.

Blaga a precizat ca democrat-liberalii vor vota impotriva, aratand ca PDL are 112 deputati si 39 de senatori. El a precizat ca discutiile vor continua “intre colegii din coalitie, pentru a vedea in continuare si pozitia acestora”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns