Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Blaga, prezentat ca “viitorul presedinte al PDL”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Şeful de campanie al PDL pentru alegerile locale din 10 iunie, Vasile Blaga, prezentat, joi, de catre un primar, cu ocazia lansarii candidatilor PDL Bihor, drept “viitorul presedinte al PDL”, a raspuns: “Toate la timpul lor! (…) Nu-mi trebuie functie sa va conduc”.

Vasile Blaga, presedintele Senatului si seful de campanie al PDL pentru alegerile locale din 10 iunie, a participat, joi, la Oradea, joi, la lansarea candidatilor organizatiei judetene a partidului la functiile de primari si de presedinte al Consiliului Judetean, relateaza Mediafax.

Primarul din Vascau, Florin Porge, candidat pentru un nou mandat, l-a prezentat pe Vasile Blaga drept “viitorul presedinte al PDL”.

“Va rog sa aveti incredere in Partidul Democrat Liberal, va rog sa aveti incredere in parintele PDL din Ardeal, va rog sa aveti incredere in viitorul presedinte al Partidului Democrat Liberal”, a spus, la tribuna, Florin Porge.

In raspunsul sau, insa, Vasile Blaga a spus ca nu este momentul “socotelilor” cu trecutul si ca el conduce campania electorala pentru alegerile locale chiar daca este simplu membru de partid, fara nicio functie in cadrul PDL.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns