Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Bogdan Andone îl înlocuiește pe Mircea Bolba la Olimpia

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

andoneDin câte se pare, FC Olimpia Satu Mare va avea de azi un nou antrenor. Cel puțin asta a declarat miercuri Catrinel Raț, președintele Consiliului de Administrație de la club, pentru sptfm.ro. Cel care îl înlocuiește pe Mircea Bolba este Bogdan Andone.

Declarația vine la puține ore după ce Catrinel Raț ne-a spus că: “Sunt variante, propuneri, dar eu nu le văd viabile, nu poți să aduci un alt antrenor înainte cu câteva zile de startul campionatului. Bolba și Csik cunosc lotul. I-am întrebat ce părere au despre jucători. Mi-au spus că într-o lună de zile jucătorii vor merge la accelerație maximă, o să înceapă să se vadă pregătirea centralizată”.

Bogdan Andone este fostul secund al lui Marius Șumudică de la Astra, echipă de care s-a despărțit în vară. Are 41 de ani, în cariera de jucător a acumulat peste 200 de meciuri în Liga I, marcând 34 de goluri. A evoluat pentru echipe precum: Corvinul Hunedoara, Sportul Studențesc, FC Brașov, Rapid, Oțelul Galați, Farul Constanța. A cunoscut și experiențe externe în Ungaria (Ferencvaros) sau Cipru (Apollon Limassol sau Alki Larnaka). După ce și-a agățat ghetele în cui, Bogdan Andone a activat ca secund la Rapid, Al Shaab (Emiratele Arabe) și ca principal la FC Voluntari. Bogdan Andone deține licența “Pro”.

Vom reveni cu amănunte.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns