Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare – Profesoare de romana, puse in discutia CA al Inspectoratului Scolar Judetean

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Dintr-o convorbire cu Gigel Buth, inspector scolar general, am aflat ca profesoarele de romana, care au corectat si evaluat lucrarile de la faza judeteana a Olimpiadei de limba romana vor fi puse in discutia Consiliului de Administratie (CA) al Inspectoratului Scolar Judetean Satu Mare.

Ele au evaluat incorect, de fapt au trucat rezultatul concursului cel putin in doua cazuri ale unor eleve ce se clasasera initial pe locul I. Astfel, in urma contestatiilor la faza judeteana a Olimpiadei de limba si literatura romana, Roatis Iris, clasa a VI-a, de la Scoala Lucian Blaga a fost inlocuita cu Maxim Georgiana, de la Colegiul National Mihai Eminescu, iar Ardelean Paula, clasa a V-a, de la Scoala Grigore Moisil, a fost inlocuita cu Botis Bogdan, de la Colegiul National Mihai Eminescu.

La acea data, am intrebat-o pe dr. Natalia Bolos, inspector de specialitate, daca existau bareme de corectare a lucrarilor. Interlocutoarea a raspuns afirmativ, adaugand ca “asa erau obisnuite” (profesoarele – n.n.).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns