Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Andreea Maria Paul: “Bura şi Marian, acum vă fac de râsul Oaşului!”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Andreea Maria Paul
Andreea Maria Paul

Andreea Paul: Nicolae Bura, vino la dialog, nu te ascunde după programul de campanie!

    V-au privit vreodată Nicolae Bura şi Valer Marian în ochi?
    Niciodată! Bura şi Marian nu privesc în ochi. Le este frică! Cum să privească omul în ochi? Cum ar mai spune minciuni? I-aţi văzut vreodată dialogând, adică ascultând argumente, aducând soluţii, povestind ceea ce ei au realizat? Nu şi iarăşi nu!

Bura şi Marian sunt copiii minciunii şi fricii.
Ei stau în concubinaj veşnic cu minciuna şi frica, iar copiii lor sunt vorbele otrăvite pentru cei care-i mai ascultă, din ce în ce mai puţini. Ţara Oaşului spune cu curaj: “Ne-am săturat de pensionarul Bura!”, “Gata cu circul lui Marian!”.

Bura şi Marian fac parte din partidul celor care ne scot din Europa.
Oferta electorală a USL este “România, afară din Europa”. Toate demersurile USL duc la o Românie mai puţin europeană, o Românie mai aproape de anii ‘90 decât de anii 2020. Ori oşenii ştiu ce este democraţia.

Ei au străbătut ţările în căutarea unui trai mai bun şi ei, prin truda lor, au adus Europa în Ţara Oaşului.
Oşenii deja au simţit povara unui curs de schimb puternic depreciat ca urmare a instabilităţii create de actualul guvern. ARD pune valoare pe munca oamenilor. Oamenii care ştiu ce înseamnă munca o preţuiesc. Cei care caută doar fotoliile călduţe se ascund când este vorba de muncă.
    Eu nu mă tem de aceşti oameni!

L-am invitat pe Bura la dialog. El se teme de dialog. Acum îi voi da lui Bura încă un motiv de temere: ştiu metodele prin care el şi Marian se menţin la “putere”. Îi fac de râs în toată Ţara Oaşului.
Ba mai mult, m-am hotărât să formulez acţiuni în justiţie împotriva lui Bura Nicolae în privinţa lungului şir de minciuni proferate până astăzi la adresa mea şi a familiei mele. La fel am procedat şi împotriva lui Valer Marian şi a Gazetei de Nord Vest.

Prima înfăţişare în procesul cu Valer Marian a avut loc pe 20 noiembrie 2012.
În plus, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării va avea şi el de lucru. Justiţia să-şi facă datoria!

Comunişti cu metode comuniste: Propaganda mincinoasă şi teroarea

Alungarea opoziţiei. Priviţi-i cum vorbesc oamenilor! Privesc într-un punct fix şi turuie. Vedeţi clipurile de pe Youtube, intervenţiile lor la televiziune. Vorbesc şi nu vor să-i întrerupă nimeni şi nimic. Aud vreo opoziţie? Bura este fricos de fel. Fuge. Cum a fugit din târgul de la Tarna Mare. Marian alungă imediat orice i se opune: “Du-te la mă-ta acasă (…) Vrei să vin să te iau de urechi? “- citat din celebrul moment de alungare a unei ziariste de către Senatorul Marian de Satu Mare. Acesta se cheamă dialog, domnule Bura, domnule Marian? Eu vreau dialog sincer, pentru Ţara Oaşului. Bura, unde fugi?

Debitarea minciunilor. După ce s-au asigurat că n-au concurenţă, Bura şi Marian încep dictatura injuriilor, ameninţărilor şi aluziilor răutăcioase. Turuie fără punctuaţie în faţa celor fideli. Adevărul cât de mic este călcat în picioare în faţa cascadei de minciuni. Asta înseamnă pentru ei priză la mase, popularitate! Acesta se cheamă dialog, domnule Bura, domnule Marian? Eu vreau dialog pe soluţii, pentru Ţara Oaşului. Bura, unde fugi? Tot te prinde adevărul!

Pun întrebări din laşitate. Bura şi Marian au obsesia întrebărilor puse în scris! Un bărbat adevărat, demn, nu pune întrebări, ci vorbeşte deschis. Acesta este un cod minim al civilizaţiei. Întrebarea înseamnă doar fugă de responsabilitate.

Ştiind bine că sunt minciuni, ei pun întrebări, nu fac afirmaţii. Pentru că dacă ar afirma ceva, ar fi daţi în judecată! Marian, procuror comunist, măcar atâta carte ştie. Şi se şi vede: textele lui Bura sunt scrise în acelaşi stil cu cele ale lui Marian. Aceeaşi mână scrie pentru aceste două soluţii tragice al USL pentru Parlament.

Eu vreau dialog pe soluţii. Eu nu mă tem de întrebări, dar vouă vă este frică de soluţii – soluţiile pentru viaţa oşenilor. Te am pe listă! Te execut! Bura şi Marian spun că sunt foarte puternici fiindcă scriu şi debitează liste. Când au vrut comuniştii să supună Oaşul şi să-i ia pământurile, au venit cu liste de executare a oamenilor. Bura şi Marian au şcoala comunistă a listelor.

Liste de întrebări, liste de oameni. Lor li se pare că asta le dă putere. Că oamenii se tem de ei fiindcă înşiră cu nemiluita minciuni. Asta este putere? Lista de execuţii sumare? Dar suntem în UE, suntem în secolul al XXI-lea! Există justiţie! Ori ei îşi fac singuri justiţia! Prin urmare, tot aşa se nimicesc între ei: aşa a fost alungat şi Nicolae Bura din drumul său spre o candidatură la Primăria Negreşti. Aşa a fost alungat şi Ciocan din drumul lui spre o nouă candidatură la Parlament.

Falsul patriotism local. Bura şi Marian cultivă zvonul şi îşi fac steag dintr-un fals patriotism local. Ei, patrioţi? Patriotism înseamnă să amăgeşti lumea? Patriotism înseamnă să nu faci nimic pentru locul care ţi-e drag? Aceasta este demagogie, nu patriotism. Poţi spune vreodată, sincer, Bura ori Marian: „N-am făcut nimic pentru Oaş fiindcă sunt nepriceput, fiindcă am interese personale”?

Bura şi Marian, vă voi face de râs în toată Ţara Oaşului!

Aceştia îmi sunteţi? Nu mi-e frică! Umblaţi cu liste, cu întrebări, cu zvonuri!  Injurii? În numele Ţării Oaşului, primesc orice injurie. Iar, tu, Nicolae Bura, vino la dialog, nu te ascunde după programul de campanie! Programul meu de campanie este unul: binele Ţării Oaşului.

Mi-ai copiat programul meu economic ca să dai bine în faţa plagiatorului Ponta. E timpul să-l rogi, cu frica în sân, pe Marian să-ţi scrie şi programul de campanie. Dialog, Bura, dialog! Dictatura Bura a murit!

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns