Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

ANGAJATORI ȘI ANGAJAȚI

Bursă a locurilor de muncă la Satu Mare

Bursă a locurilor de muncă la Satu Mare
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare pregătește prima Bursă a locurilor de muncă din anul 2024, care va avea loc în data de 17 mai, începând cu ora 9.00...
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

… la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare.

 

Obiectivele principale ale evenimentului sunt creşterea gradului de ocupare pentru toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă şi crearea de noi oportunităţi pentru angajatori în identificarea potenţialilor viitori angajaţi, care prin experienţa şi abilităţile lor pot contribui la succesul activităţii economice.

 

Este cea mai importantă măsură activă privind creșterea gradului de ocupare a forței de muncă aflată într-o formă de evidență și plată și o oportunitate pentru angajatori, pentru a-și recruta forța de muncă necesară.

 

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, viitorilor absolvenți, șomeri, persoane care doresc să își schimbe locul de muncă sau care doresc să își îmbunătățească poziția profesională.

 

Participarea la bursă va oferi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă posibilitatea de a obţine informaţii suplimentare referitoare la cursurile de formare profesională derulate de Agenţie, la facilităţile acordate în cazul angajării şi la ocuparea unui loc de muncă în străinătate prin intermediul reţelei EURES.

 

Agenții economici interesați să participe la bursă sunt așteptați să contacteze AJOFM și să transmita ofertele de locuri de muncă, pe adresa de e-mail [email protected], în care să specifice opțiunea participării la bursă și numărul locurilor de muncă vacante de care dispun, precum și meseriile corespunzătoare acestora.

 

Informaţii suplimentare se pot obţine şi la numerele de telefon: 0261770237, fax. 0261770238.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns