Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Cadu i-a spart dinții lui Milanov, CFR a jucat o repriză în 9 oameni

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Clujenii au rezistat în fața vasluienilor, meciul încheindu-se 0-0

Moment horror petrecut în minutul 40 al partidei Vaslui – CFR Cluj, la scorul de 0-0. Căpitanul CFR-ului, Ricardo Cadu, a fost eliminat de pe teren, după ce l-a lovit extrem de rău pe bulgarul Jivko Milanov.

Aflat extrem de aproape de fază, centralul Ovidiu Haţegan i-a arătat direct cartonaşul roşu fundaşului central al ardelenilor, după ce acesta l-a lovit cu genunchiul în faţă, într-o fază în care bulgarul apucase deja să joace balonul.

Milanov a rămas întins pe gazon şi a avut nevoie de minute bune de îngrijiri medicale. Fundaşul de bandă dreaptă s-a ridicat într-un final, însă nu a mai putut continua partida, fiind schimbat cu Cordoş şi ulterior transportat la spital.

 Milanov a rămas fără cinci dinţi după lovitura primită de la Cadu, iar portughezul va fi cu siguranţă suspendat pentru mai multe partide. Cu 13 minute înainte, Cadu ratase un penalty obţinut de Weldon. Ricardo Cadu şi-a creat un adevărat renume de “killer” în Liga 1, intrările lui fiind de multe ori prea energice sau nesportive. Prima victimă a portughezului a fost stelistul Arthuro, care în 2008 a fost călcat pe spate de căpitanul clujenilor, după un duel pentru balon. Pe “lista lui Cadu” se mai regăsesc, însă, şi Claudiu Niculescu (a primit un şut în stomac), Viglianti (a primit un cot în gură), Dina, Herea (călcat pe cap) sau Bornescu.

Ca şi cum eliminarea lui Cadu nu ar fi cântărit destul pentru CFR, campioana a rămas în 9 oameni înainte ca jocul să fie reluat după accidentarea lui Milanov.

 Diogo Valente a fost eliminat de Ovidiu Haţegan, într-un moment în care Paulo Sergio decisese înlocuirea sa cu Ionuţ Rada. Cel mai probabil centralul i-a acordat portughezului al doilea cartonaş galben, după ce acesta a părăsit suprafaţa de joc fără să fi primit în prealabil “ok”-ul lui Haţegan.

“În toată acea confuzie Diogo Valente a venit pe bancă, voiam să fac o schimbare şi a luat al doilea cartonaş galben”, a declarat Paulo Sergio la finalul partidei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns