Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CALIFICARE ÎN COMPETIȚIA TURISTICĂ

Calificarea Castelului Károlyi în competiția „Destinația Anului” a adus preaviz de concediere pentru angajați

Calificarea Castelului Károlyi în competiția „Destinația Anului” a adus preaviz de concediere pentru angajați
Destinațiile calificate în cele 6 categorii vor trece printr-o selecție riguroasă, bazată pe criterii cantitative, iar finalistele vor fi anunțate oficial pe 25 ianuarie 2025 pe www.destinatiaanului.ro.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

 

Competiția „Destinația Anului” este cel mai mare concurs turistic din România și prezintă peste 150 de destinații calificate pentru ediția 2025. În județul Satu Mare, au fost selectate la categoria „Cultură și educație” Muzeul Țării Oașului din Negrești-Oaș și Castelul Károlyi din Carei. De asemenea, stațiunea Tășnad a fost inclusă la categoria „Stațiuni balneo-climaterice”.

 

 

Această realizare pentru Castelul Károlyi din Carei este rezultatul muncii angajaților Fundației pentru Promovarea Turismului. În schimbul eforturilor lor în promovarea acestui obiectiv istoric, aceștia au primit un preaviz de concediere. Angajații au fost informați pe 16 decembrie 2024, cu preaviz ce expiră pe 16 ianuarie 2025. În ciuda acestei performanțe remarcabile, noul primar, caracterizat ca narcisist și mincinos, a ales să răsplătească munca acestora prin concediere.

 

 

„Destinația Anului” nu este doar un concurs, ci o platformă ce promovează turismul din România, inspirând românii să aleagă destinații din țară pentru vacanțe, prin promovarea unor branduri tradiționale. Cu un impact semnificativ în mediul online și implicarea comunităților locale, proiectul își propune să facă turismul românesc o sursă de inspirație și mândrie pentru întreaga națiune.

 

 

Clasificarea celor 150 de destinații calificate în competiție:

 

 

Orașe care inspiră (19 orașe remarcabile prin notorietate și investiții în turism)

 

Stațiuni balneo-climaterice (peste 25 de stațiuni deschise pe parcursul întregului an)

 

Tărâmuri fermecate (peste 30 de localități sau regiuni cu valoare naturală și istorică deosebită)

 

Sate de poveste (mai mult de 25 de sate și comune cu experiențe autentice în mediul rural)

 

Distracție și aventură (peste 20 de atracții pentru toate vârstele)

 

Cultură și educație (peste 40 de muzee, castele și atracții culturale)

 

Destinațiile calificate în cele 6 categorii vor trece printr-o selecție riguroasă, bazată pe criterii cantitative, iar finalistele vor fi anunțate oficial pe 25 ianuarie 2025 pehttp://www.destinatiaanului.ro.

Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns