Image 1
Image 2

ÎMPĂDURIRE LA NEGREȘTI-OAȘ

Campania “Hai cu noi să plantezi un copac!” s-a bucurat de un real succes

Campania “Hai cu noi să plantezi un copac!” s-a bucurat de un real succes
Acțiunea de împădurire inițiată de Primăria orașului Negrești-Oaș s-a bucurat de un real succes în rândul cetățenilor din "capitala" Țării Oașului, dar nu numai. Sute de oșeni și-au unit forțele pentru natură, în cadrul Campaniei anuale de împădurire și au făcut o treabă minunată. 
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Întâlnirea a avut loc pe platoul administrativ situat la Luna Ses, în apropierea schitului. Voluntarii au plantat împreună 2500 de puieți de molid și paltin, pregătiți să își găsească locul în pământul roditor.

 

 

Această inițiativă verde este posibilă datorită colaborării dintre Primăria Negrești-Oaș, Ocolul Silvic Negrești-Oaș și instituțiile de învățământ din oraș.

Orice doritor a putut să se alăture inițiativei și să contribuie la crearea unui viitor mai verde și mai sănătos pentru toți.

 

 

Această campanie a devenit și un motiv de întâlnire, de socializare, dar în același timp a urmărit să aducă și un omagiu pământului care ne susține. Astfel, sute de voluntari au contribuit activ la plantarea a mii de puieți de molid și paltin.

 

 

Cu o vreme superbă de partea noastră, împreună cu elevii noștri minunați, colegi și voluntari, toți uniți de dragostea pentru natură, am plantat pentru viitor! 

A fost o zi plină de energie pozitivă, zâmbete și, cel mai important, am făcut ceva concret pentru mediul înconjurător.

 

 

Mulțumesc tuturor pentru implicare, dedicare și spiritul de echipă! Fiecare puiet plantat astăzi este un pas către un mâine mai verde și mai sănătos pentru noi toți. A fost mai mult decât o acțiune de împădurire, a fost o demonstrație de unitate și responsabilitate față de planeta noastră.

 

 

Să ne păstrăm această energie și să continuăm să facem diferența împreună!”, a declarat primarul Aurelia Fedorca, la acțiunea de plantare de puieți.

Informațiile ne-au fost furnizate de către Primăria orașului Negrești-Oaș.

 

Citește și:

Secretul plantării lalelelor în timpul primăverii

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with