Image 1
Image 2

FOTBAL, LIGA 3

Când se reunește CSM Olimpia Satu Mare

Staff-ul celor de la CSM Olimpia Satu Mare a stabilit calendarul pregătirilor echipei de fotbal din cadrul clubului sătmărean.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Conform comunicatului primit de la club, lotul grupării sătmărene se va reuni în dimineața zilei de 16 ianuarie după ce, în prealabil, se vor efectua vizitele medicale.

 

Antrenamentele se vor efectua în mare parte pe sinteticul de la baza sportivă a Liceului cu Program de Sport, dar și pe gazonul de pe ”Olimpia-Daniel Prodan”.

 

Jucătorii vor avea parte și de un minicantonament de 5 zile care va fi efectuat la Satu Mare cu antrenamente la aceeași bază sportivă LPS/Dinamo. Pe lângă antrenamentele zilnice, echipa sătmăreană va juca 7 meciuri de pregătire, majoritatea pe terenul sintetic de la LPS/Dinamo. Unul dintre jocurile de pregătire se va juca în Ungaria, la Debrecen cu o echipă din Liga 3.

 

Programul meciurilor:
• 27 ianuarie, CSM Olimpia – Minaur Baia Mare
• 3 februarie, Unirea Ungheni – CSM Olimpia
• 6 februarie, CSM Olimpia – CSM Sighetu Marmației
• 9 februarie, CSM Olimpia – Lotus Băile Felix
• 17 februarie, CSM Olimpia – FC Bihor Oradea
• 24 februarie, CSM Olimpia – teren sintetic Universitatea Debrecen.

 

În comunicat nu se fac precizări despre lotul de jucători, despre eventualele venire sau plecări. La capitoul plecări știm doar că, după încheierea sezonului de toamnă, conducerea clubului a renunțat la 4 jucători: Alexandru Mărieș (mijlocaș, 22 de ani), Răzvan Lazăr (mijlocaș, 21 de ani), Daniel Vereguț (fundaș, 22 de ani) și Gabriel Mureșan (fundaș, 33 de ani).

 

În comunicat nu se fac precizări despre jucători noi în lotul CSM-ului. Pe surse, se spune că la Satu Mare va reveni veteranul Gueye Mansour (38 de ani) cel care a mai jucat la echipa sătmăreană și care, în toamnă, a marcat 2 goluri în poarta CSM-ului în meciul pierdut la Satu Mare.

 

La final vă reamintim că sezonul de primăvară din Liga 3 va debuta în data de 9 martie. Echipa sătmăreană va întâlni în acel prim meci pe CSM Victoria Carei. Apoi, pe 16 martie CSM Olimpia va întâlni, în deplasare pe Minerul Ocna Dej după care, în ultima etapă a sezonului regulat va întâlni, la Satu Mare, pe SCM Zalău.

 

CITEȘTE ȘI: Seminar de Karate Wadokai la Satu Mare cu Sensei Nukina Nobuyuki

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with