Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

HOROSCOP

Capricornii doresc să investească

Ne aflăm în zodia Vărsător.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

BERBEC. Poți ieși în evidență, datorită ideilor tale geniale, soluțiilor strălucite cu care rezolvi astăzi problemele, pentru că îți merge mintea brici. Ai posibilitatea de a te remarca în orice confruntare intelectuală, în orice dispută, deci ar fi bine să accepți provocările.

 

 

TAUR. Visele tale sunt realizabile, dar nu chiar atât de ușor cum credeai tu inițial. Pentru demararea lor ar fi nevoie de o investiție financiară destul de solidă, însă tu deocamdată nu dispui de această sumă. Până când îți aduni bănuții, fă-ți planurile cu lux de amănunte.

 

 

GEMENI. De undeva, de departe, primești o veste bună, care are un efect pozitiv asupra psihicului tău. Este întocmai ceea ce ai așteptat, informația de care aveai nevoie pentru a alunga teama sau nesiguranța din sufletul tău, ca o garanție că te afli pe un teren sigur.

 

 

RAC. Pare a fi o zi absolut banală, în fond, dar de care vei fi mulțumit, pentru că în rutina cotidiană pot apărea și soluții la unele probleme mai vechi, pe care nu le-ai putut rezolva atunci. Stând de vorbă cu cei mai în vârstă din anturaj, găsești mai ușor răspunsurile.

 

 

LEU. Pregătești un moment romantic mult așteptat, care vrei să iasă ca la carte, de aceea profiți de timpul ce a mai rămas și verifici toate amănuntele. Dacă ți-ai dat întâlnire cu cineva, abia aștepți să vină clipa când veți putea fi împreună, dar timpul trece prea încet.

 

 

FECIOARĂ. Banii pe care i-ai putea primi astăzi sunt punctul de plecare al unei noi acțiuni, pentru că fără ei ai fi stat pe loc și nu puteai face nimic. Afacerile tale primesc un nou impuls, iar cheful tău de viață crește datorită veniturilor deloc neglijabile ce se arată.

 

 

BALANȚĂ. Viața de familie devine foarte animată, pentru că fiecare are ceva de spus și simte nevoia să discute cu familia despre planurile sale. Împreună puneți la cale proiecte în care îi implicați și pe ceilalți, o activitate amplă, în care fiecare își are rolul bine definit.

 

 

SCORPION. Ai ocazia să te întâlnești cu o persoană dragă, pe care nu ai mai văzut-o de multă vreme. Revederea după mulți ani îți oferă o mare bucurie, fiind un prilej excelent de a discuta despre clipele frumoase trăite împreună, de a vă mai reaminti clipe fericite.

 

 

SĂGETĂTOR. Un factor extern îți impune o atitudine mai reținută și te împiedică să te poți manifesta la justa ta valoare. Probabil anturajul în care te afli îți pretinde o atitudine mai sobră, ceea ce te face să simți că adevăratele tale calități nu au cum să iasă în evidență.

 

 

CAPRICORN. Dacă tot ai niște bani puși deoparte, acum apare ocazia să faci o investiție rentabilă, la care visezi demult, dar pe care ai tot amânat-o, din lipsă de fonduri. Acum stai ceva mai bine din punct de vedere financiar, astfel ai curajul să te apuci de treabă.

 

 

VĂRSĂTOR. Joci un rol central în mediul în care te afli astăzi, ești un fel de lider al grupului, care va trasa direcția pe care veți merge cu toții. Ceilalți te vor urma orbește, dar rolul pe care ți l-ai asumat sau ți-a fost atribuit nu e chiar ușor, dar îți va aduce satisfacții.

 

 

PEȘTI. Se încheie o etapă din pregătirea ta profesională și, ca la orice final de curs, de stagiu sau de semestru, ai de dat un examen. Ai cu ce te mândri, pentru că ai reușit să acumulezi multă experiență și un bagaj solid de cunoștințe, deci nu vei pleca cu traista goală.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns