Image 1
Image 2

HOROSCOP

Capricornii nu sunt speriați de confruntări

Berbec (19 martie - 20 aprilie)
Ne aflăm în zodia Berbec.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC. Fii foarte atent la deciziile tale care pot avea vreun impact financiar, deoarece astăzi rezervele tale materiale se află în pericol. Dacă nu ești suficient de vigilent, ți-ai putea cheltui toți bănuții adunați cu greu pe niște lucruri de care practic nici nu ai fi avut nevoie.

 

TAUR. Trebuie să părăsești o locație în care te-ai simțit bine un timp, cum ar fi un loc de muncă, o cameră de hotel, o locuință sau un oraș care ți-a fost drag. Orice lucru bun are un final și trebuie să te întorci la programul cotidian, dar îți vei aminti des de clipele petrecute acolo.

 

GEMENI. Toate merg foarte bine astăzi, dar ziua pare destul de plictisitoare când nu se întămplă nimic interesant. Profită de această atmosferă tihnită și rezolvă-ți cât mai multe treburi pe care nu le poți face atunci când lumea din jurul tău este mai agitată, mai grăbită.

 

RAC. Printr-un mesager sosit de cine știe unde, informația de care tocmai ai avut mare nevoie ajunge la tine, deci nu căuta de unul singur soluția salvatoare. De undeva din societate, din medii aglomerate, se poate ivi exact ceea ce ți-a lipsit pentru a-ți duce munca mai departe.

 

LEU. Nu este o zi tocmai favorabilă pentru călătorii, însă dacă stai acasă sau nu mergi prea departe de casă ai putea avea parte de momente foarte plăcute. Nu ți se prevestește niciun eveniment ieșit din comun, dar chiar și cotidianul însuși prin monotonia sa poate fi relaxant.

 

FECIOARĂ. Se apropie un eveniment în care pui mari speranțe că ar putea redresa o stare de lucruri din care tu nu ai nimic de căștigat. Fie că este vorba de un proces la tribunal, o confruntare de idei, un concurs sau orice altceva, tu vei face tot posibilul să-ți dovedești suprema\ia.

 

BALANȚĂ. Ești un partener ideal, pe aceeași lungime de undă cu omul de lângă tine. Îl înțelegi cel mai bine pe cel drag și susținerea ta este esențială ca partenerul tău să treacă cât mai ușor de impasul în care se află. Îi oferi mereu afecțiune, dar același lucru îl primești și tu.

 

SCORPION. Aștepți cu nerăbdare un moment special dedicat sufletului tău, cum ar fi o vacanță minunată, o întâlnire romantică sau o nouă treaptă în evoluția relației tale cu partenerul. Emoția așteptării este mare, totodată și plăcută, știind că va fi ceva superb.

 

SĂGETĂTOR. Planifici un eveniment de importanță majoră în viața ta, dar data nu este cea mai potrivită. Acum nu se mai poate schimba nimic, pregătirile ce s-au făcut pâmă acum nu se pot modifica, proiectul nu se mai poate revoca, deci trebuie să cauți soluția optimă pentru tine.

 

CAPRICORN. Pe tine nu te sperie confruntările aprinse de idei, pentru că îți cunoști bine resursele și cunoștințele. Ești genul de om care știe să-și aprecieze cât se poate de corect locul, poziția într-o ierarhie dată, deci vei obține întocmai poziția care ți se potrivește cel mai bine.

 

VĂRSĂTOR. Ai o capacitate aparte de a demasca minciunile celor din anturajul tău, și nu neapărat pentru că sapi după ele cu insistență, fiind convins că cineva umblă cu cioara vopsită. Pur și simplu se nimerește să dai peste o informație care scoate la iveală adevărul.

 

PEȘTI. Felul ușuratic al unor colegi de a se implica în activitățile comune ale zilei îți ridică mari semne de întrebare. Ar fi bine să ții cont de intuiția ta în acest sens, pentru că astfel, chiar dacă tot nu te vor ajuta cu nimic, cel puțin tu nu vei face greșeli din cauza neglijenței altora.

1 trackback / pingback

  1. Horoscopul zilei: Ce ți-au pregătit stelele pentru astăzi

Lasă un răspuns

Connect with