Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Caravana “Vacanta in tara mea” ajunge pe Litoralul Romanesc

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cel mai mare infotrip pe Litoralul Romanesc si in Delta Dunarii, ce se va desfasura in perioada 22 – 28 mai 2012, va reuni peste 400 de agenti de turism din agentiile ANAT din Romania, carora li se vor alatura si grupul format din 35 de agenti de turism din partea ANAT Moldova.
    

Evenimentul face parte din Campania de Promovare a destinatiilor romanesti, initiata din acest an de Federatia Asociatiilor de Promovare a Turismului din Romania sub sloganul ” Vacanta in tara mea”.

Corina Martin, in calitate de presedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania a declarat ca aceasta caravana de promovare a destinatiilor turistice romanesti, prin organizarea celui mai mare infotrip organizat vreodata in aceste regiuni turistice majore ale Romaniei, are pregatit un program de cunoastere a acestor destinatii.
Sunt incluse vizite la unitatile de cazare de pe intreg Litoralul Romanesc si Delta Dunarii, mese cu specific dobrogean, degustari de vinuri, excursii si tururi locale , croaziere pe mare si in Delta, vizite la obiectivele turistice din cele doua destinatii, intalniri intre touroperatorii romani si moldoveni si reprezentantii autoritatilor locale.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Căminul de bătrâni din Viile Satu Mare era să rămână fără curent din cauza primarului din localitate

Persoanele internate în Centrul rezidenţial Căminul de Argint Viile Satu Mare sunt tratate cu dispreţ de autorităţi. Nepăsarea şi incompetenţa autorităţilor îşi face simţită din ce în ce mai mult prezenţa la toate nivelele. Oamenii, românii, şi cu atât mai mult bătrânii şi bolnavii, nu mai înseamnă nimic pentru politicieni, primari ori alte autorităţi. Contează doar atunci când le dau votul.

Din cauza conducerii Primăriei Viile Satu Mare era cât pe ce ca beneficiarii centrului din localitate să rămână fără curent electric.