Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Careieni fruntaşi la două concursuri la tenis de masă

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

tenis de masaCapitala Ungariei a fost gazda a două competiţii de tenis de masă, în perioada 26-29 august. Două concursuri care punctează în clasamentul naţional, atât la fete cât şi la băieţi.

Sportivii de la Clubul Copiilor – Tapo Carei au obţinut locuri fruntaşe. La băieţi au participat sportivi din Serbia, Anglia, România şi Ungaria. La mini-cadeţi (9-11 ani), Paul Szilagyi a cucerit medalia de aur, iar la juniori 3 (12-13 ani) s-a calificat din grupe pe tabloul principal unde a ajuns până în optimi.

În ceea ce priveşte competiţia fetelor, cu sportive din Anglia, România şi Ungaria, la 8-10 ani Eliza Reitler s-a calificat în sfeturi, iar Ayana Rad a terminat pe locul 3 în grupa de calificare pentru tabloul principal. La juniori 3 (11-13 ani), careianca Dari Helga (legitimată la Statisztika Budapesta) a cucerit medalia de aur după ce le-a învins pe primele trei din clasamentul naţional. Sportivele au fost însoţite de instructorul Bottyan Geza şi antrenorul Mircea Podoba. În altă ordine de idei, în zilele de 22 şi 23 august, Dari Helga a mai participat la Cupa Tolnagro din Szekszard unde s-a impus la categoria 13-15 ani alături de echipa sa, iar la individual a terminat pe locul trei. Aici au participat 115 sportivi din 4 ţări.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns