Image 1
Image 2

FORMULA 1

Carlos Sainz a presimțit că va fi înlocuit de Lewis Hamilton

Lumea sportului cu motor a fost "cutremurată" de vestea că Lewis Hamilton va semna cu Ferrari începând cu anul 2025, urmând să îi ia locul lui Carlos Sainz.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La aproximativ o săptămână de la aflarea veștii, ibericul a oferit o primă reacție în presa din țara sa natală, prin care a dat de înțeles că știa că nu va mai pilota pentru constructorii din Maranello în sezonul viitor. Singurul pilot care a oprit supremația Red Bull în 2023 a mărturisit că nu este dezamăgit deloc și că vede într-o notă pozitivă viitorul său, fiind conștient de valoarea pe care o are. De asemenea, Sainz a mărturisit că presimțea că ceva se ca schimba la Ferrari și că anticipa oarecum o astfel de mutare.

 

“Sunt bine, este adevărat că au fost două săptămâni intense acasă, la Maranello, dar eu mă concentrez pe pregătirea pentru noul sezon, care este extrem de important pentru Ferrari. Nu sunt dezamăgit. Fiind în interiorul Ferrari, știam deja câteva lucruri și m-am pregătit alături de echipă pentru schimbările din viitor.

 

Cu toate acestea, nu mă gândesc la nimic altceva decât la a da tot ce am mai bun în sezonul rămas la Ferrari. Sunt calm, știm că avem un sezon important în fața noastră. Cu siguranță, nu e cel mai bun sentiment cu care să încep sezonul, dar în momentul în care voi pune casca pe cap în Bahrain și voi merge pe circuit, singurul sentiment pe care îl voi mai simți va fi dorința de a fi din ce în ce mai puternic, pentru a mă lupta la victorii. Sunt conștient că sunt un pilot valoros, iar din acest motiv voi fi calm în ceea ce privește viitorul meu. Cu siguranță vor veni lucruri bune, dar momentan, obiectivul meu este să dau tot ce am mai bun la Ferrari”, a spus pilotul iberic, potrivit Mundo Deportivo.

 

CITEȘTE ȘI:

 

Antonelli, posibilul urmaș al lui Lewis Hamilton în Formula 1

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with