Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Cătălin Ardelean – antrenor FIDE

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

cata2Antrenorul de șah de la LPS Satu Mare, Cătălin Ardelean a fost numit antrenor FIDE după ce a luat parte la unele cursuri internaționale de formare. Este singurul sătmărean care a obținut această titulatură.

În țară mai sunt 14 antrenori FIDE. În ierarhia internațională din totalul de cinci categorii, mai sus se află doar formatorul de antrenori, cei care sunt puțini în întreaga lume. Cătălin a fost ales recent și în Colegiul Central de Antrenori în cadrul Consiliului Director al FR Șah. Alături de alți 6 antrenori din țară se va ocupa cu selecția sportivilor și a loturilor pentru competiții importante.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. from Tg,Jiu spune:Bine k a plecat, pt k nu se mai putea connitua asa, desi are si el meritul de a fi cucerit in vara medaliile de bronz! Acum nu se mai putea connitua asa, nu mergea jocul, el era mereu nevinovat, adik nu se vedea niciodata vinovat la nicio infrangere, in concluzie bine k a plecat desi, repet, a facut si lucruri bune! Acum sa vedem cine va antrena echipa pt k nu e bine sa vina oricine aici, trebuie sa vina un antrenor care sa intre in obiectiv, adik la final sa fim intre echipele de cupe europene!

Lasă un răspuns