Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ce persoană publică îşi promovează pe Facebook picioarele şi unghiile?

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

PicioareCitiţi exclusiv în ediţia tipărită din 12 martie sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

12 comentarii

  1. Am citit pag. pdf si articolul mi se pare foarte decent. sunt 5 femei de isprava, fiecare cu personalitatea ei. de fapt vreau sa scot in evidenta faptul ca doar atunci cind sunt analizate paginile unor posesori de cont pe facebook iti dai seama de personalitatea sa. eu le admir pe toate, dar niciuna nu este sincera cu ea insasi

  2. domnilor, daca ati vedea despre ce este vorba ati lasa vorba rea. Este vorba despre cei care ne conduc, din acest articol eu am vazut adevarata fata a conducatorilor. O directoare de spital care isi pune picioarele pe internet si se pozeaza in chiloti ce fel de director de spital este acesta? sau citeste la virsta ei ultimul mohican si Robin hud? Sau o primarita din negresti care nu citeste nici o carte? problemele reale de care vorbeste domnul Florin acestea sint. Problema este pe cine alegem sa ne conduca. De aici porneste tot raul. Scuzati-ma!

  3. domnilor nu va mai bateti capul, mergeti la ziar si vedeti ca este vorba despre persoane in carne si oase. sunt 5 -cinci ( daca nu ma-nsel). am citit si sunt dezamagit. personal na-m facebok, si nici nu imi fac.
    Am voie sa le decospir?

  4. Marton nu pune pariu ca pierzi. daca ai fi citit ce scrie in textul de jos ai vedea ca sunt picioare mari, iar Elena de satu mare este o persoana micuta. Daca si mina este de la aceasi persoana este vorba despre o femeie in virsta, (vezi pielea pe care sta mina!).

    PS. Perfectiunea este departe daca te uiti si la degete. Si acolo ar trebui umblat.

Lasă un răspuns