Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Cel puțin 30 de persoane moarte în Japonia după un cutremur

O tragedie îngrozitoare a lovit centrul Japoniei, unde cel puțin 30 de persoane au pierit în urma unui cutremur puternic cu magnitudinea de 7,6, survenit luni, 1 ianuarie.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Autoritățile japoneze au confirmat această cifră tragică marți, iar echipele de salvare sunt în plină cursă contracronometru pentru a salva viețile celor îngropați sub dărâmături.

 

Cutremurul a provocat prăbușiri masive ale clădirilor, iar echipele de salvare se străduiesc să treacă peste drumurile avariate și alte daune grave la infrastructură pentru a ajunge la zonele afectate. Oamenii sunt prinși sub casele prăbușite, iar fiecare moment contează în eforturile de salvare.

 

Echipele de intervenție au fost mobilizate într-un efort coordonat pentru a salva cât mai mulți oameni, dar situația dificilă este complicată de extinderea distrugerilor. Avariile semnificative la drumuri și infrastructură îngreunează accesul rapid al echipelor de salvare către zonele afectate.

 

Comunitățile locale sunt în stare de șoc și se mobilizează pentru a face față acestei tragedii. Guvernul japonez a declarat stare de urgență și a activat toate resursele necesare pentru a face față situației de criză.

 

CITEȘTE ȘI: Mani Gyenes a plecat în Arabia Saudită pentru cel mai dur Dakar

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Câți oameni au vizitat Târgul de Crăciun?

În 27 decembrie 2023, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a transmis că 1,2 milioane de bucureşteni şi turişti au vizitat anul acesta Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei.

2 femei lovite pe trecerea de pietoni

Două femei au fost lovite pe trecerea de pietoni de un șofer în vârstă de 67 de ani. Evenimentul tragic a avut loc sâmbătă dimineața, 9 decembrie 2023, în Sibiu.