Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Cele doua blocuri de locuinte de langa fostul IAS Vetis vor avea retea de canalizare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Duminica, 22 aprilie 2012, primarul Iuliu Ilyes s-a deplasat la cele doua blocuri de locuinte situate pe Drumul Careiului la iesirea din municipiu, langa conacul care a fost sediul IAS Vetis.

Locatarii blocurilor au reclamat faptul ca nu au rezolvata problema cu deversarea apelor reziduale, care se acumuleaza in santul de langa drumul de acces si in subsolurile imobilelor.

Odata cu incalzirea vremii, la blocurile respective apare un focar de infectie. Dupa discutia cu locatarii s-a stabilit ca luni si marti sa se faca o verificare tehnica si evaluarea lucrarilor de curatire a canalului de deversare.

Se vor evalua si lucrarile de realizare a retelei de canalizare de la blocuri la o fosa septica existenta, iar locatarii sa achite cheltuielile pentru lucrarile de reparatii interioare de la blocuri, curatirea si igienizarea subsolurilor. ~n cel mult trei saptamani se vor realiza aceste lucrari.

 

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Program special la Paşapoarte

Vineri, 16 august, la Serviciul Paşapoarte Satu Mare nu se preiau documente în vederea eliberării paşaportului. La ghişeul eliberări se lucrează între ora 8 şi 30 de minute şi 14.