Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Cezar Preda: Cei din USL se comporta ca niste proxeneti politici

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Presedintele PDL Buzau, deputatul Cezar Preda, i-a numit pe cei care in aceasta perioada incearca sa atraga in propriile partide membri care apartin PDL “proxeneti politici care le promit primarilor ca-i fac modele si-i trimit pe centura politicii”.

Prezent, miercuri, intr-o conferinta de presa la Buzau, deputatul Cezar Preda a declarat ca lideri PNL si PSD incearca sa “cumpere” o serie de primari, astfel incat sa le fie mai usor in alegerile din luna iunie, numindu-i pe cei care recurg la aceste practici de a atrage cat mai multi democrat-liberali in partidele lor “proxeneti politici”, relateaza Mediafax.

Cezar Preda a precizat insa ca nu se teme de aceste migrari, la care se astepta, precizarile venind in contextul in care din PDL Buzau au plecat in ultimele zile mai multi consilieri muncipali, judeteni, in timp ce o serie de primari PDL au negociat cu PSD.

 “Ma uit la cei care se duc la candidatii nostri, ma uit la ei ca la niste proxeneti politici, le promit primarilor ca-i fac modele si de fapt ii arunca pe centura politicii. Pe mine nu ma mira agresivitatea cu care PSD actioneaza, asta vine dintr-o zona a fricii. Inteleg o asemenea atitudine, le e frica ca vor pierde. Toate analizele sociologice pe care le are PSD arata clar ca, daca in municipiul Buzau vor fi prezenti intre 57 si 60 la suta din populatie la vot, asa cum se prefigureaza, preotul Paul Negoita va fi primarul Buzaului, iar Boscodeala stie asta din analizele lor. Tot din analizele sociologice comandate se stie ca Victor Mocanu nu transfera voturile de pe USL pe candidatura lui independenta, decat parte din ele, de aici disperarea de a-si face o campanie luand primari, sefi de organizatii de la noi. Nu e un lucru care ma sperie sau care sa-mi creeze foarte mari probleme, ma asteptam, dar este fara rezultat”, a declarat Cezar Preda.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns