Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

BAIA MARE

Chef Nicolai Tand onorat la Rozavlea

Comunităţile maramureşene ştiu să-şi răsplătească valorile pe care le au. Rozavlea este comuna din Maramureşul istoric, care nu îşi uită trecutul. Îl scoate în evidenţă ori de câte ori are ocazia. Aşa face şi în cazul renumitului chef Nicolai Tand, care a fost răsplătir de autorităţile locale din comuna Rozavlea cu titlul de Cetăţean de Onoare, în cadrul evenimentului de ieri.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Comunităţile maramureşene ştiu să-şi răsplătească valorile pe care le au. Este un lucru bun pentru că personalităţile trebuie atrase la obârşii. Lumea europenizată se pare că are alte priorităţi, iar acest lucru este tot mai vizibil în zilele noastre. Rozavlea este comuna din Maramureşul istoric, care nu îşi uită trecutul. Îl scoate în evidenţă ori de câte ori are ocazia. Aşa face şi în cazul renumitului chef Nicolai Tand, care a fost răsplătir de autorităţile locale din comuna Rozavlea cu titlul de Cetăţean de Onoare, în cadrul evenimentului de ieri.

Acesta s-a arătat extrem de emoţionat în momentul în care i s-a oferit titlul. Scurtul filmuleţ postat de acesta cu momentul decernării a strâns peste 213.000 de viualizări.

„N-am fost niciodată aşa emoţionat cum am fost acum, când am fost numit <Cetaţean de Onoare> al comunei în care m-am născut. Eu am plecat din Rozavlea, dar Rozavlea nu a plecat niciodată din mine. Vă mulţumesc! Sunt foarte emoţionat!”, a spus Nicolae Tand.

Familea îi este mereu aproape şi îl susţine în tot ceea ce face. Nicolai Tand este favoritul socrului „genearlul” Iustin Balaj, care îl iubeşte şi respectă foarte mult. Ori de câte ori are ocazia, vorbeşte şi se mândreşte cu aşa un ginere de omenie. Nici cu un aşa socru, ginerelui nu-i este ruşine. Pe lângă faptul că i-a dat o fată frumoasă şi deşteptă, „generalul” face cinste fotbalului la cel mai înalt nivel, este un profesionist desăvârţit, are multe trofeie în palmares şi o exeperienţă de invidiat. Cluburile şi acum îl ofertează ca să-l atrag în staff pentru a face performanţă împreună. A început la Baia Sprie, a continuat la Baia Mare, CFR Cluj, iar Baia Mare, iar CFR Cluj, şi acum a răspuns provocării celor de la Satu Mare.

Ar fi multe de spus despre cele două personalităţi, dar poate cu o altă ocazie. Le dorim mult succes şi multă sănătate, alături de cei dragi lor.

V. Gherman

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns