Image 1
Image 2

Cine vine pe banca FCSB-ului?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol


Fără antrenor principal, după ce Leo Strizu şi-a dat demisia din postul de ”antrenor principal” echipa lui Gigi Becali se află în căutarea altui figurant, cu licenţă PRO, care să ocupe acest post. Un post care nu valorează mai nimic la FCSB în contextual în care deciziile le ia patronal. Dar pentru că regulile din Liga 1 impun un antrenor cu licenţă PRO pe bancă, se caută persoane disponibile să accepte capriciile patronului.

Conform celor consemnate de presa sportivă naţională, există două variante. Unul dintre cei vizaţi este sătmăreanul Dacian Nastai, care, momentan, este antrenorul echipei Unirea Constanţa, ultima clasată din L2.
În vârstă de 49 de ani, Dacian Nastai deţine licenţă PRO şi a mai lucrat la FCSB, chiar la prima echipă, ca secund şi analist video în mandatul lui Bogdan Andone. De asemenea a mai antrenat echipa a doua şi juniorii U19 de la FCSB, pe Olimpia, Sportul Şimleu, Luceafărul Oradea etc.

O altă variantă pentru acest post este Ionuţ Ilie, un antrenor deţinator al licenţei PRO, care lucrează în prezent la echipele de juniori din cadrul clubului FCSB. Trebuie să precizăm că nu deţinem informaţii exacte dacă există un interes real pentru instalarea lui Dacian Nastai pe banca FCSB-lui. Dar, aşa cum îl cunoaştem, ne vine greu să credem că antrenorul sătmărean va accepta un rol decorativ la FCSB. Pe de altă parte e greu să refuzi o ofertă de la FCSB.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with