Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ciorbă de păstăi cu perişoare sau cârnaţi

Ciorba de pastai cu perisoare
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Ciorba de pastai cu perisoare
Ciorba de pastai cu perisoare

Ingrediente:

– 400 g de fasole verde

– 300 g de carne tocată de porc

– o ceapă, un căţel de usturoi

– 2 morcovi

– o lingură de ulei

– un ou

– o lingură de pesmet

– sare, piper, boia de ardei dulce, delicat

– o legătură de pătrunjel verde

Mod de preparare:

Carnea tocată se amestecă cu pesmetul şi oul, se condimentează cu sare piper şi delicat. Ceapa şi usturoiul se mărunţeşte şi se căleşte în ulei, până când devin sticloase. Se adaugă o linguriţă de boia, se stinge cu circa 1,5 litri de apă, se adaugă morcovii tăiaţi felii subţiri, iar după ce începe să clocotească se adaugă şi fasolea verde curăţată şi bucăţită. Se condimentează după gust, iar când păstăii s-au fiert pe jumătate, din pasta anterior pregătită se formează perişoare şi se fierbe până când toate ingredientele se înmoaie. Dacă nu aveţi acasă carne, perişoarele se pot înlocui cu câtnaţi. Ciorba se serveşte presărată cu pătrunjel verde mărunţit, sau eventual cu adaos de smântână.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Supă de tomate fără foc

Supă de roşii fără foc

La noi in casa se mananca zilnic supa sau ciorba. Este un obicei mostenit de la ai mei si nu as renunta la el. Asa am ajuns si la ideea acestei retete.
O supa de rosii pregatita cu putine ingrediente, dar pe care este foarte posibil ca toata lumea sa le aiba in casa

Degete de brânză cu usturoi

Pizza canadiană: Degete de brânză cu usturoi

 Degetele de usturoi sunt un produs alimentar popular în toată Canada Atlantic. Chiar dacă arată ca o pizza, degetele de usturoi sunt tăiate în fâșii sau degete în loc să fie tăiate în felii ca o pizza obișnuită. Felul de mâncare constă din aluat de pizza care este acoperit cu brânză, unt de usturoi și pătrunjel.