Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Cîţu: Vedem în ce direcţie ar putea să meargă refacerea coaliţiei

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul interimar Florin Cîţu, preşedinte al PNL, a declarat că negocierile pentru susţinerea în Parlament a noului guvern se poartă în continuare atât cu PSD, cât şi cu USR. 
“Încă se negociează cu PSD şi cu USR, pentru o susţinere în Parlamentul României. PNL este în spatele domnului Ciucă, sută la sută, vedem care este concluzia”, a afirmat Florin Cîţu.

  Preşedintele PNL a vorbit despre refacerea coaliţiei.

“Trebuie să fie o discuţie cu cei de la USR, vedem în ce direcţie ar putea să meargă refacerea acestei coaliţii şi, apoi, bineînţeles, putem să mergem în partid să cerem pe acea variantă o flexibilizare. Deci, domnul premier desemnat Nicolae Ciucă are nu numai disponibilitatea, dar are şi atributul de a discuta cu cei de la USR. Bineînţeles că, dacă este nevoie şi dacă cei de la USR sunt de acord, va fi însoţit de o delegaţie a PNL, condusă de mine, deci, nu este o problemă aici, dar trebuie să vedem dacă USR ar accepta această variantă şi după această discuţie vedem în ce formă refacem coaliţia”, a mai declarat Cîţu.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

  1. Domn. Premier interimar Florin Cîțu, până veți negocia soarta țări, noii din teritoriu suntem condamnați la moarte prin umilință si abuzuri de către nemernici lui Dragnea, puși pe funcții de conducere, impostorul de la impozite și taxe locale Satu Mare, reține pensia în mod abuziv din luna martie a.c. de la handicapat țintuit la pat , la vârsta de 87 ani sunt lăsat singur fără medicamente, alimente si supraveghetor, plătesc 11.454 Ron. taxa-impozit impus cu acte false, n-am nicio datorie la bugetul local, camarila cere-l susțin nu vrea s-a audă strigătul de durere și suferință de pe patul de moarte.

Lasă un răspuns