Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

POLITIC

Ciucă: PNL trebuie să aibă propriul candidat la alegerile prezidențiale

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, luni, că PNL trebuie să aibă propriul candidat la alegerile prezidențiale....
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

…. iar negocierea acestor chestiuni nu este benefică pentru procesul democratic.

 

 

 

Despre susținerea unui candidat social democrat la prezidențiale, președintele PNL, Nicolae Ciucă a spus: “Nu mi se pare absolut deloc benefic pentru tot ce înseamnă un proces democratic de vot să negociem aceste chestiuni ca şi cum ar fi stabilite aşa de dinainte“.

 

 

 

 

Liderul liberalilor a subliniat că are mandat din partea Biroului Politic Naţional al PNL pentru a negocia în coaliţie comasarea alegerilor.

În Biroul Politic Naţional şi am cerut mandat pentru negociere pentru comasare fără niciun fel de altă variantă care să fie asumată de conducerea partidului. Orice altceva în afara acestui mandat nu poate fi asumat de conducerea partidului“, a transmis Nicolae Ciucă.

 

 

 

 

De asemenea, liderul liberalilor a subliniat că PNL trebuie să aibă propriul candidat la prezidențiale.
PNL trebuie să aibă propriul său candidat la prezidenţiale. Asta este tot ce poate fi mai sănătos pentru democraţie“, a explicat liderul liberalilor.

 

 

 

El crede că în alegeri candidaturile separate din partea celor două partide ar fi o soluţie bună.
“Pentru că vom vedea fiecare dintre noi care este opţiunea românilor pentru un partid sau altul“, a spus Nicolae Ciucă.

 

 

 

Întrebat despre varianta comasării alegerilor parlamentare cu turul al doilea al prezidenţialor, preşedintele PNL a răspuns: “Parlamentarele cu turul al doilea, dacă aceasta poate fi soluţie, de ce nu? Orice poate să diminueze numărul de runde de alegeri”.

“Noi am analizat şi turul I era cel care se potrivea cel mai bine din punct de vedere legal“, a mai spus președintele PNL, Nicolae Ciucă.

 

 

CITEȘTE ȘI: Comasarea alegerilor nu întărește democrația

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns