Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Renumitul Club Toastmasters a fost lansat la Satu Mare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Marius Meghisan, primul discurs la Toastmasters
Marius Meghisan, primul discurs la Toastmasters

Sala Pictata din incinta Cetrului Multicultural Poesis a fost plina sambata, cand s-a lansat Clubul  Toastmasters Satu Mare. Acesta face parte din Toastmasters International, o organizatie non-profit orientata pe dezvoltarea personala, in principal pe comunicare, oratorie, initiativa si leadership.

Manifestarea a inceput de la ora 17, dupa primirea invitatilor, cand presedintele organizatiei, Marius Meghisan a tinut un discurs despre cum a ajuns sa faca parte din aceasta organizatie. Totodata a prezentat avantajele acestei organizatii. Mai apoi i-a facut introducerea Presedintelui clubului mentor din Timisoara, Cristian Onofrei. A fost o intalnire demonstrativa ce a continut o prezentare a organizatiei, discursuri pe teme pregatite si evaluari ale acestor discursuri, din punct de vedere al continutulu si al tehnicilor de prezentare folosite. Echipa de evaluare a fost formata dintr-un numărător de “ă-uri”, un gramatician, un cronometror si 4 evaluatori de discurs.

Sala Pictata de la Poesis a fost plina
Sala Pictata de la Poesis a fost plina

Satmarenii sunt invitati sa se alature Toastmasters care da putere oamenilor sa-si descopere intregul potential si ii ajuta sa-si realizeze visele . Prin intermediul cluburilor membre, oamenii din intreaga lume isi pot imbunatati abilitatile de comunicare si de conducere si totodata curajul de a se schimba.

La aceasta manifestare au fost prezenti, printre altii si primarul Municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes, vicepresedintele Consiliului Judetean, Adrian Stef, consilierul local Claudiu Ardelean si presedintele OT PDL Satu Mare, Adrian Cozma.

[vimeo clip_id=”39858940″ width=”580″]

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns