Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Cod galben de vânt puternic în județul Satu Mare

Interval de valabilitate: 21 decembrie, ora 22 – 22 decembrie, ora 12
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Interval de valabilitate: 21 decembrie, ora 22 – 22 decembrie, ora 12

Fenomene vizate: intensificări ale vântului
Zone afectate: cea mai mare parte a Crișanei și nord-vestul Transilvaniei

În intervalul menționat, în cea mai mare parte a Crișanei și nord-vestul Transilvaniei vor fi intensificări ale vântului, cu viteze la rafală în general de 55…60 km/h.

 

Fenomene vizate: viscol Zone afectate: Carpații Occidentali, vestul Carpaților Meridionali și în Carpații Orientali În intervalul menționat, în Carpații Occidentali, vestul Carpaților Meridionali și în
Carpații Orientali va fi viscol și vizibilitate scăzută. Vor fi rafale de 80 km/h, iar la altitudini mai mari de 1700 m, de peste 90…100 km/h.

 

COD GALBEN DE VÂNT PUTERNIC, VISCOL ȘI NINSORI
Interval de valabilitate: 22 decembrie, ora 12 – 24 decembrie, ora 10
Fenomene și zone vizate: intensificări ale vântului în toată țara, viscol și ninsori moderate cantitativ la munte, ninsori viscolite în Maramureș și Transilvania

 

Începând de vineri (22 decembrie) și până la sfârșitul săptămânii (duminică, 24 decembrie), vântul va avea intensificări în toată țara.
La munte vor fi rafale de 90…100 km/h, iar în Transilvania, sudul Olteniei, al Munteniei și local în Dobrogea, mai ales pe parcursul zilei de sâmbătă viteza vântului va atinge 65…70 km/h și pe arii restrânse 80 km/h. În celelalte regiuni vor fi intensificări locale și temporare, cu viteze în general de 55…60 km/h.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with