Image 1
Image 2
Coltunasi cu carne
Colţunaşi cu carne
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Coltunasi cu carne
Coltunasi cu carne

Alimentele şi cantităţile pentru 6 porţii:

250 grame de făină,

4 ouă,

1 ceapă,

piper (după gust),

100 ml lapte,

300 gr. carne slabă,

30 gr.sare,

2 linguri de untură

Mod de pregătire: se prepară un  aluat format diin fărină, lapte, ouă (2 buc.) şi un praf de sare. Se frământă bine, se dă la rece 10 minute, după care se întândinde coca sub formă de foaie ( cu sucitorul). Se taie în pătrate de 5/5 cm., care se umplu cu un amestec formant din: carne şi ceapă prăjită, ouă, piper, sare, amestec foarte bine omogenizat. Se lipesc colţunaşii cu mâna şi se fierb în apă clocotită cu sare15 minute. Se servesc fierbinţi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

APERITIVE

Ardei Jalapeno înfășurați în bacon

Ardei Jalapeño este un aperitiv iubit de aproape toată lumea. Întotdeauna mi-a plăcut să ii servesc ca aperitiv pentru petrecerile de sărbători, deoarece sunt delicioași și foarte simplu de făcut. Nimic nu bate o combinație bună de brânză și condimente, iar rețeta mea de ardei jalapeño învelit cu backon nu este prea picant – așa că chiar și cele mai sensibile palate se pot bucura de ea!

Ciorba de miel aromată cu tarhon

Ciorba de miel aromată cu tarhon

Această rețetă, cu origini în Ungaria și Ardeal, este o alegere populară pentru masa de Paște, grație combinației armonioase între gustul delicat al cărnii de miel și aroma distinctivă a tarhonului.