Image 1
Image 2

Conducerea Consiliului Judeţean al Elevilor se prezintă la Informaţia TV

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Consiliul Jud al Elevilor SM

Consiliul Judeţean al Elevilor este un for reprezentativ al tinerilor din judeţul Satu Mare.

Trei dintre reprezentanţii acestei entităţi au participat la o dezbatere la Informaţia TV. Aceştia sunt Tudor Mureşan, preşedintele Consiliului judeţean al elevilor Satu Mare, elev în clasa a XI-B la Liceul Teoretic German “Johann Ettinger”; Rais Lazăr, vicepreşedinte, elev în clasa a X-a A la Colegiul Naţional ”Ioan Slavici” şi Deborah Szekelyhidi, secretar, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional ”Mihai Eminescu”.

Din conducere mai fac parte doi vicepreşedinţi, fiind vorba despre Laura Lăzărescu, elevă în clasa a VIII-a la Şcoala Gimnazială ”Grigore Moisil” Satu Mare şi Raisa Pop, elevă în clasa a X-a B la Colegiul Naţional ”Ioan Slavici”.

Cei trei au vorbit despre activitatea Consiliului Judeţean, despre aşteptările lor ca elevi faţă de profesori şi faţă de şcoală, despre propunerile făcute la noua lege a educaţiei şi multe altele.

Emisiunea “Mesager Educaţional” se va transmite la ITV duminică, de la orele 13.00 şi 20.00.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Concursul Ecomat derulat la Colegiul Economic “Gheorghe Dragoș” și-a anunțat câștigătorii

MUNICIPIUL SATU MARE

Concursul Ecomat derulat la Colegiul Economic “Gheorghe Dragoș” și-a anunțat câștigătorii

Colegiul Economic “Gheorghe Dragoș” din municipiul Satu Mare a anunțat câștigătorii concursului regional de matematică aplicată în economie – “Ecomat”. Acesta s-a bucurat de participarea și găzduirea elevilor pasionați de matematică de la licee cu profil “servicii” din Cluj-Napoca, Bistrița, Beiuș, Oradea, Baia Mare, Târgu Mureș, Carei, Satu Mare.