Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Constanţa: O minoră de 11 ani a născut un băieţel

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

O minoră de 11 ani a născut sâmbătă, într-o maternitate privată din municipiul Constanţa, un băieţel de 3,08 kilograme care a primit nota 9 la naştere.


Potrivit cadrelor medicale, naşterea a avut loc prin cezariană, atât mama, cât şi copilul fiind bine din punct de vedere medical.

Minora a rămas însărcinată cu un tânăr de 21 de ani, care, după ce în luna ianuarie a fost reclamat la Poliţie de mama copilei, a fost arestat preventiv, fiind trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de viol, faptă pentru care riscă între 10 şi 25 de ani de închisoare.

Conform procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în perioada martie – octombrie 2011, tânărul a întreţinut în repetate rânduri relaţii sexuale cu minora, profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa.

”În urma acestor acte sexuale repetate, minora a rămas însărcinată, iar prin expertiza medico-legală psihiatrică efectuată asupra ei s-a stabilit că nu a realizat semnificaţia şi consecinţele reale ale unor raporturi sexuale, ceea ce echivalează cu lipsa consimţământului valabil exprimat”, au afirmat reprezentanţii PT Constanţa, menţionând că tânărul a recunoscut faptele pe care le-a comis.

Inculpatul este din Botoşani iar victima este sora unui prieten al lui, din localitatea constănţeană Săcele, la care a stat câteva luni, anul trecut. Bărbatul a susţinut că o iubeşte pe fată şi că doreşte să o ia de soţie. AGERPRES

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns