Image 1
Image 2

NOU ȘI INEDIT ÎN SATU MARE

Copiii pot să își sărbătorească zilele de naștere prin a învăța să gătească

Practic, părinții sătmăreni au de acum o nouă metodă la îndemână prin care îi poate învăța pe cei mici câteva din deprinderile esențiale dintr-o gospodărie, dar pot să facă acest lucru într-un mod extrem de distractiv și educativ. 
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Practic, părinții sătmăreni au de acum o nouă metodă la îndemână prin care îi poate învăța pe cei mici câteva din deprinderile esențiale dintr-o gospodărie, dar pot să facă acest lucru într-un mod extrem de distractiv și educativ.

 

Noile ateliere de gătit, sau petrecerile de gătit, după cum le mai numesc organizatorii, sunt niște instrumente prin care cei mici pot să își sărbătorească ziua de naștere într-un cadru aparte, cu totul inedit.

 

 

Este vorba despre petreceri în cadrul cărora copilașii sunt învățați cum să gătească diferite feluri de mâncare, la propria zi de naștere, alături de cei mai buni prieteni.

 

Cei care au luat inițiativa derulării acestor evenimente pentru copilașii cu vârste între 5 și 15 ani pun la dispoziția clienților bucătaria și sufrageria proprie, iar timp de trei ore distracția este obligatorie.

 

Într-un cadru cât de poate de festiv, și echipați că niște adevărați bucătari, copiii vor găti împreună și vor participa la jocurile specifice gătitului, pregătite special pentru fiecare categorie de vârstă. Desigur că cei mici vor fi atent îndrumați și supravegheați de către inițiatorii proiectului.

 

Locația este una centrală, și oferă toate condițiile derulării acestor activități distractive pentru copii

 

Locația aleasă de către aceștia este una centrală, dar despre care nu putem spune mai multe, deoarece articolul ar intra sub incidența publicității.

 

Gazdele mai promit că vor face astfel încât petrecerea fiecărui copilaș să se transforme într-un atelier de gătit cât se poate de reușit.

 

Inițiatorii proiectului mai menționează că toate ingredientele și materia primă sunt puse la dispoziția sătmărenilor interesați, ustensilele necesare procesului de gătire, precum și jocurile specifice.

 

 

Pe parcursul celor trei ore, cei mici vor găti următoarele: un fel principal de mâncare, cade de obicei este pizza; un desert care poate și brioșă sau tiramisu; un mini tortuleț.

 

Acestea vor fi savurate cu maximă plăcere, căci sunt pregătite chiar de mânuțele lor!
Prețurile practicate sunt destul de piperate. Acestea depășesc lejer mia de lei, pentru doar trei ore, în funcție de ziua și ora aleasă.

 

Citește și:

SATU MARE: Copiii de la Asociaţia Stea se bucură de cursuri săptămânale de IT şi robotică

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns