Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Corina Dumitrescu isi pune mandatul la dispozitia premierului desemnat

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Corina Dumitrescu, nominalizata pentru functia de ministru al Educatiei in Cabinetul Ponta, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa la sediul USL, ca premierul desemnat, Victor Ponta, va analiza oportunitatea mentinerii nominalizarii facute, urmand sa anunte, duminica seara, intr-o conferinta de presa, decizia pe care o va lua cu privire la Corina Dumitrescu.

 

Tin legatura permanent cu premierul desemnat, Victor Ponta. Aseara (sambata seara – n.r.) am discutat toate aceste probleme aparute in presa si i-am propus ca dupa aceasta conferinta de presa sa ia in considerare ca nominalizarea mea ca ministru al Educatiei este la dispozitia sa. Mi-a spus ca a luat act de acest lucru si ca vom merge mai departe. Mandatul meu este la dispozitia premierului desemnat. Voi juca cu mandatul pe masa. (…) in aceasta seara ma voi intalni din nou cu Victor Ponta’, a declarat Dumitrescu, citat de Agerpres.

Corina Dumitrescu a explicat ca in momentul in care i s-a facut propunerea pentru preluarea Ministerului Educatiei, i-a propus premierului desemnat Victor Ponta sa o nominalizeze pe Ecaterina Andronescu, insa i s-a raspuns ca “pentru doamna Andronescu sunt alte planuri”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns