Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Crenvurşti umpluţi cu caşcaval

Crenvurşti umpluţi cu caşcaval
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Crenvurşti umpluţi cu caşcaval

Dacă aveţi foarte puţin timp la dispoziţie pentru a prepara o mâncare caldă, soluţia ideală este să pregătiţi câteva bucăţi de crenvurşti umpluţi cu caşcaval. Se pot prepara în cel mult 15 minute şi sunt deosebit de gustoşi.

Ingrediente pentru 4 persoane:

– 8-12 bucăţi de crenvuşti în funcţie de mărimea acestora (câte 2-3 bucăţi pentru fiecare persoană)

– o bucată de caşcaval de circa 150-200 g

– o lingură de muştar sau sos tartar

– câte o felie lungă şi subţire de bacon afumat pentru fiecare crenvurşt (8-12 felii)

Mod de preparare:

Cascavalul se feliază, astfel încât secţiunea sa să aibă forma de V. Crenvurstii se crestează şi interiorul se unge cu muştar sau sos tartar. Se umple cu cascaval şi se înfăşoarăîn feliuţele de bacon. Se rumenesc la cuptor şi se servesc cu diverse sosuri sau garnituri (piure de cartofi, garnitură asortată, varză călită, cartofi prăjiţi, cartofi scăzuţi, mâncare de mazăre, etc.), sau pur şi simplu, cu pâine.

Ciornă automată

1 comentariu

Lasă un răspuns

Connect with

ARHIVA CU REȚETE CULINARE POESIS

Pui prăjit la cuptor (imitație KFC )

Această rețetă de pui prăjit la cuptor este una la care lucrăm de mult timp să o perfecționăm. Prin multe încercări și erori, în sfârșit am venit cu formulă câștigătoare încă din 2018. Ca orice rețetă decentă de imitație KFC, această rețetă conține un amestec de 11 ierburi și mirodenii aromate. Totuși, în loc să între în friteuză, acest pui devine crocant chiar în cuptor. Această metodă vă lasă cu carnea fragedă și suculentă la interior și un exterior crocant delicios. În plus, ușurează atât gătitul, cât și curățarea!