Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Cristian Preda spune ca a fost invitat sa intre in USL

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Europarlamentarul PDL Cristian Preda, propus pentru excluderea din partid, spune intr-un interviu ca i s-a propus sa intre in USL, dar a refuzat, pentru ca nu vrea sa plece din formatiunea democrat-liberala si nici nu este “omul tradarii”.

Cristian Preda a amintit ca, urmare a votului din BPN privind excluderea sa din partid, el a cerut sa fie audiat fie in BPN, fie in CNC, unde este si membru si unde va merge sa-si spuna punctul de vedere, relateaza Mediafax.

“Pana atunci, sa fie foarte clar: eu nu plec din PDL, nu demisionez. Am refuzat de altfel apelul «camarazilor», pentru ca mi s-a facut aceasta invitatie de a merge in randul USL. Departe de mine un asemenea gand! N-am nimic de-a face cu socialismul in forma USL sau intr-o alta forma. Nu plec, nu raspund unei asemenea invitatii si voi sprijini de altfel candidatii PDL la alegerile locale, in primul rand pe cei carora le-am promis acest lucru inainte de decizia BPN, ca si pe altii, toti cei care au nevoie de sprijinul meu si care cred ca intelectualii au un loc in politica, pentru a raspunde apelului public, pe care l-a facut si premierul Ungureanu. Nu ma dau in laturi sa sprijin candidaturile in care cred”, a sustinut Preda.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns