Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CS Juventus Satu Mare s-a impus la Hajdunanas

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

CS Juventus Satu Mare, echipă antrenată de prof. Robert Abrudan, a participat recent la un turneu de fotbal desfășurat în Ungaria la Hajdunanas. Turneul a fost dedicat echipelor cu jucători născuți în 2009 sau mai mici, iar sătmărenii s-au descurcat impecabil.

În total au participat 12 echipe, iar sătmărenii au fost repartizați în Grupa D alături de Academia Kisvarda și Deac (școală de fotbal din Debrecen). Juventus Satu Mare a înregistrat două victorii categorice, 9-0 cu DEAC și 5-0 cu Academia Kisvarda.

În semifinale a învins cu 4-0 Academia Eger, iar în finală s-a impus în fața celor de la Academia Bozsik după loviturile de departajare, 2-2 (2-1). Pe lângă locul 1 cucerit, Krisztian Gyorfi a fost declarat portarul turneului.

CS Juventus Satu Mare: Raul Hajdu, Darius Bota, Narcis Tancan, Kevin Crețu, Krisztian Gyorgi, Roland Gnandt, Ioan Zoicaș, Raul Tudorache, Daniel Tamba. Antrenor: Robert Abrudan.

“Noul club este în stadiul de înființare. A început competițiile naționale și internaționale cu un rezultat foarte frumos și sperăm să o ținem tot așa. CS Juventus Satu Mare vă urează sărbători frumoase și așteaptă în familia noastră toți copiii născuți între 2009 și 2013 dornici de sport și de afirmare”, ne-a declarat prof. Robert Abrudan (telefon 0746.204.516).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns