Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

FOTBAL

CSM-Olimpia se aseamănă cu CFR Cluj la un capitol

Aşa cum ne comunică harnicul nostru coleg de la CSM Olimpia, formaţia sătmăreană şi-a completat lotul cu un nou jucător. Este vorba de Andrei Pop, un atacant luat cu împrumut de la Unirea Dej.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În vârstă de 26 de ani, Andrei Pop a mai jucat la CFR Cluj II şi la Hermannstadt, dar numai în Liga 2.  Conform statisticilor, Andrei Pop a jucat în sezonul trecut doar în 12 partide pentru Unirea Dej. E drept el a suferit o accidentare serioasă în 2021, ruptură de ligament încrucişate genunchi stâng, motiv pentru care a fost operat şi a fost nevoit să stea pe tuşă 7-8 luni.

Dar, la o  numărătoare simplă rezultă că, până acum, CSM Olimpia a înregimentat exact 11 jucători: Daniel Moldovan, Viorel Chinde, Raul Vidrăsan, Mihai Lazăr, Veress Zsombor, Cătălin Oanea, Adrian Şter, Daniel Vereguţ, Raul Apai, Marco Bota şi Andrei Pop. Adică o echipă întreagă?!

Nu spunem că sunt mulţi, sau puţini. Totuşi, de văzut dacă până la startul sezonului, 26 august, se va putea închega cu adevărat un ”11” competitiv. Totuşi, nota bene, trebuie să consemnăm acest lucru, sunt alte echipe care au transferat mai muţi jucători în această vară. De exemplu CFR Cluj a transferat 12 jucători.

Pe altă parte am dori să aflăm ce s-a întâmplat cu unii jucători care au evoluat în sezonul trecut pentru gruparea sătmăreană şi în prezent nu se regăsesc în lot.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns