Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

SPORT ÎN SATU MARE

CSM Olimpia va administra o nouă bază sportivă

În parcul UFO din Cartierul Micro 17 există o bază sportivă (înscrisă în CF nr. 164101) care a fost foarte puţin folosită în ultimii ani.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Iniţial era o bază sportivă publică, cu terenuri de fotbal, baschet, tenis şi volei. Dar după ce pe vremuri s-au spart foarte multe geamuri cu mingea, baza a început să fie mai puţin funcţională. Au dispărut porţile de fotbal, rămânând disponibile terenul de baschet, terenul de tenis de câmp şi terenul de volei, cele din urmă fără fileu.

Apoi, printr-o hotărâre de consiliu local, în martie 2013, s-a aprobat acordarea în folosinţă gratuită clubului CS ADEP Satu Mare, pe o perioadă de 30 de ani. Dar n-au fost respectate condiţiile privind amenajarea complexului sportiv, astfel că acelaşi consiliu local i-a retras lui CS ADEP dreptul de folosinţă gratuită, printr-o hotărâre votată în luna martie 2021.

De mulţi ani, terenurile de sport de acolo zac în nepăsare, cu mici tentative de funcţionare. Însă pare că totul se va schimba în curând.

Cum Clubul Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare este în continuă dezvoltare, s-a depus o cerere la primărie prin care se solicită ”darea în administrare a imobilului teren înscris în CF nr. 164101 Satu Mare, în suprafaţă de 2 673 mp, situat în parcul UFO din Municipiul Satu Mare, motivat de faptul că acesta este corespunzător în vederea desfăşurării activităţilor sportive, pentru secţiile de fotbal şi baschet.

Imobilul teren solicitat, aparţine domeniului privat al Municipiului Satu Mare, având nr. de inventar 1160T şi valoarea de 654,150.18 lei.

Având în vedere faptul că CSM Olimpia Satu Mare, este instituţie publică, aflată în subordinea Municipiului Satu Mare, fiind finanţată de la bugetul local darea în administrare a imobilului teren mai sus amintit, este necesară pentru desfăşurarea în condiţii optime a activităţii de utilitate publică privind pregătirea sportivilor de performanţă”, mai apare în referatul de aprobare.

Proiectul ar urma să se voteze favorabil la şedinţa ordinară a CL din luna august.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns