Image 1
Image 2

CSM – Stiinta Bacau, penultimul meci pentru satmareni in Liga Nationala?

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Miercuri, ora 17.00, sala LPS

Meciul CSM Satu Mare – Stiinta Bacau ar putea fi ultimul pe care satmarenii il vor putea urmari “live” in Liga Nationala la handbal.

Asta pentru ca, asa cum o stie toata lumea, echipa satmareana se afla intr-o situatie disperata, cu sanse minime de mentinere in Liga Nationala. Iar daca ne dorim sa mai avem handbal de calitate la Satu Mare, musai ca elevii lui Nicolae Istrate sa scoata un rezultat pozitiv in meciul de miercuri. Lucru foarte greu pentru ca hadbalistii satmareni vor avea in fata vicecampioana Romaniei. Iar bacauanii sigur vor sa isi apere blazonul. Cum ne dorim s-o faca si in etapa viitoare, ultima a campionatului, cand vor intalni pe CSM Ploiesti. Despre baieti, despre antrenorul Istrate nu avem multe de spus in momentul de fata. Cu totii au emotii, le cam tremura picioarele, dar promit ca vor lupta din rasputeri pentru un rezultat bun. Sa speram ca il vor si obtine. Meciul CSM – Stiinta Bacau se disputa miecuri dupa amiaza, cu incepere de la ora 17.00 si va fi arbitrat de un cuplu din Targu Jiu alcatuit din Draganescu si Eremia.
Programul etapei
Miercuri
* Univ. Cluj – HC Odorhei
* Pandurii Tg. Jiu – Dinamo Calarasi
* HCM Constanta – Poli Timisoara
Joi
* Steaua – CSM Bucuresti
* Potaissa Turda – CS Caras Severin
* CSM Ploiesti – Bucovina Suceava.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

ÎNOT

Aur pentru David Popovici

După  prestație mai puțin convingătoare la C.M. de natație din Japonia, de unde s-a întors fără medalii, David Popovici a luat decizia de a participa la Naționalele de înot în bazin scurt,…