Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CTS Dans Club Satu Mare va invita sa descoperiti tainele dansului sportiv

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Pentru inscrieri si mai multe informatii va puteti adresa la numerele de telefon 0742.522.714 sau 0746.433.379 ori pe pagina de Facebook Cts  Dans - Club
Pentru inscrieri si mai multe informatii va puteti adresa la numerele de telefon 0742.522.714 sau 0746.433.379 ori pe pagina de Facebook Cts Dans - Club

Clubul e situat in incinta fostului Cinematograf Luceafarul, deasupra Centrului de dializa

In luna aprilie a acestui an si-a deschis portile la Satu Mare un club de dans sportiv sub cupola caruia visul oricarui satmarean, copil ori adult, de a descoperi tainele pasilor de dans prinde aripi.

Este vorba de CTS Dans Club Satu Mare situat in incinta fostului Cinematograf Luceafarul, deasupra Centrului de dializa.

Performantele echipei de antrenori

Frumusetea, naturaletea si toate miscarile unui dansator innascut sunt elemente pe care cursantii au ocazia sa le insuseasca de la doi antrenori renumiti< Flaviu Sorin Mare si Gabriela Ille. Flaviu Sorin Mare danseaza de la varsta de 8 ani si il recomanda titlul de campion si cel de vicecampion national al Romaniei, numeroasele rezultate exceptionale obtinute la competitii internationale.

De la 14 ani, Flaviu Sorin Mare a dansat in lotul national al Germaniei si trebuie sa remarcam cele doua mondiale dansate de antrenorul CTS Dans Club Satu Mare. Gabriela Ille completeaza palmaresul colegului sau, avand o experienta de mai bine de zece ani in predarea tehnicilor de dans sportiv.

Anii intregi de munca, toate informatiile acumulate in ringul de dans, in sala de antrenamente, l-au ajutat pe dansatorul Flaviu Sorin Mare sa faca un pas mare, acela de a deschide Clubul de dans sportiv CTS Satu Mare.

O lume magica

L-am rugat pe antrenorul Flaviu Mare sa incerce sa isi aduca aminte de primele sale intalniri cu dansul sportiv, de primii pasi. Am aflat ca experienta e unica si cu o satisfactie care i se putea citi in ochi ne-a marturisit ca prin dansul sportiv practicat nu doar ca si-a dezvoltat miscarile si auzul muzical, dar a fost si o punte de legatura cu alti copii si tineri< socializarea.

Efortul pe care l-a facut nu a ramas nerasplatit. A vazut toata Europa in pasi de dans, evoluand in ringuri competitionale din tara si din strainatate, apreciat de juriu. S-a intors de fiecare data triumfator. Acum, dupa ani intregi de munca, isi doreste ca tot ceea ce a invatat sa transmita mai departe. La CTS Dans Club Satu Mare sunteti invitati sa descoperiti dansurile standard, latino, salsa, bachata, sa invatati Dansul mirilor, sa faceti cunostinta cu lumea magica a dansului sportiv.

Program cursuri si detalii despre inscriere

La cursuri pot participa copii cu varsta minima de 4 ani, neexistand o limita de varsta in cazul adultilor. Cursurile au loc marti si joi, cei mici fiind asteptati sa invete sa danseze de la ora 17 la 18, iar cei mari de la ora 20.30 la 22.00.

Un curs are durata de 3 luni, tariful fiind de 50 de lei/copil pe luna, respectiv 70 lei/adult pe luna. Pentru inscrieri si mai multe informatii va puteti adresa la numerele de telefon 0742.522.714 sau 0746.433.379 ori pe pagina de Facebook Cts  Dans – Club.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns