Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Culturism, bodybuilding clasic – Medalii de aur si bronz pentru maramureseni la CN de juniori si junioare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La Buzau a avut loc Campionatul National de culturism, bodybuilding clasic, rezervat juniorilor si junioarelor. La competitie au participat si sportivi de la cluburile baimarene CS Gym Ovidiu, care a participat cu un sportiv, si CSM cu doi sportivi.

Cristian Iacob, de la CS Gym Ovidiu, antrenat de sotii Monica si Mircea Muresan, a avut o prestatie meritorie, reusind sa castige doua medalii de aur, la culturism, juniori mari (18-21 ani), categoria 80 kg si la Open, culturism.

Sportivii de la CSM, antrenati de antrenorul emerit Iosif Szabo, au obtinut o medalie de bronz, prin Radu Ulici, la juniori mici (sub 18 ani), categoria +70 kg, si un loc IV, reusit de Marius Ionut la juniori mari, categoria 70 kg.

Urmatoarea competitie la care vor participa sportivii baimareni va fi Campionatul European de fitness si bodyfitness, juniori si junioare, care va avea loc in localitatea ucraineana Donetsk. Din lotul echipei Romaniei vor face parte si Diana Vrabie, de la CS Gym Ovidiu, care va concura la proba open de culturism pentru junioare, si Tanita Zetea de la CSM, la bodyfitness, 163 cm. In toamna, baimarenii vor fi prezenti la Campionatul National de Culturism – seniori, senioare si perechi, care va avea loc in 4 septembrie, la Targu Mures.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns