Image 1
Image 2

FOTBAL, LIGA 1

Cum ar putea arăta echipa de start FCSB după remiza cu Voluntari

Liga 1 la fotbal merge mai departe la sfârșit de săptămână, în perioada 27-30 octombrie 2023. În etapa a 13-a s-au înregistrat surprize, primele 4 echipe din campionat nereușind să câștige.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Se pare că nu le-a prins prea bine pauza cauzată de jocurile echipelor naționale. Sau se pare că echipe care dau jucători la naționale au probleme la revenirea în campionatul intern.

 

Pentru FCSB, următorul meci din Liga 1 este pe terenul celor de la Petrolul Ploiești. Meciul este programat să se joace sâmbătă, 28 octombrie 2023, de la ora 20.30.

 

Echipa de fotbal Petrolul Ploiești pare să renască sub comanda noului lor antrenor, iar “Lupii galbeni” au început să viseze la un loc în play-off după un start promițător în actualul sezon. Recent, prahovenii au produs o surpriză de proporții în etapa precedentă, câștigând într-un meci dificil disputat pe terenul Universității Craiova. Această victorie neașteptată a consolidat credința suporterilor în echipa lor, și, de asemenea, Petrolul nu a mai suferit nicio înfrângere în jocurile oficiale de la mijlocul lunii septembrie. Performanța constantă a echipei sugerează o posibilă revenire a acesteia la vârful fotbalului românesc.

 

În contrast, FCSB a avut o prestație dezamăgitoare în ultima etapă, neizbutind să învingă echipa Voluntari pe teren propriu, pe Arena Națională. Deși bucureștenii au avut o serie de șanse mari de a marca, acestea au rămas fără efect pe tabela de marcaj. Cu toate acestea, FCSB menține un avans de trei puncte în fața echipei CFR Cluj, deoarece ardelenii nu au fost capabili să învingă echipa Oțelul în ultima rundă a campionatului.

 

Confruntarea dintre Petrolul Ploiești și FCSB se anunță a fi una plină de suspans și importanță în lupta pentru play-off, iar performanțele ulterioare ale acestor echipe vor fi urmărite cu interes de către fanii fotbalului românesc.

 

Formații probabile:

Petrolul: Zima – Dumitriu, Meijers, Papp, Huja – Doua, Seto, Hanca – Jair, Grozav, Musi.

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Șut, Olaru, Ov. Popescu – Rotariu, Băluță, Oct. Popescu.

TENIS FEMININ

4 românce în Top 100 WTA

După turneele WTA de săptămâna trecută o singura tenismenă din România, Jaqueline Cristian a urcat în clasamentul mondial. Ea a reuşit să urce 3 poziţii în noul clasament de pe locul 100 pe 97.

IFPLUS KARTING

Tânărul sătmărean Andreas Magyari este vicecampionul României

Sătmăreanul Andreas Magyari a demonstrat încă o dată talentul său remarcabil în motorsport participând în anul 2023 la Campionatul Naţional de Karting organizat de Federaţia Română de Karting (FRK).

This content is for IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ PLUS 3 LUNI, IZ PLUS ANUAL, IZ Plus Lunar, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ <35, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, and IZ+ si Tiparit si PDF Lunar members only.
Log In Join Now