Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Cum este descris Barack Obama de catre una dintre primele sale iubite

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cartea ’’Barack Obama: Povestea’’, scrisa de jurnalistul David Maraniss, ce urmeaza a fi publicata in iunie, conţine citate din jurnalul intim al uneia dintre fostele iubite ale presedintelui american, Genevieve Cook.
Cei doi s-au intalnit in 1983, la o petrecere de Craciun organizata in Manhattan. Obama, pe atunci in varsta de 22 de ani, mai avea sase luni pana cand termina Universitatea Columbia. ’’Cum de pare atat de matur, la varsta sa?

Trebuie sa recunosc ca, in ciuda zambetului care rareori ii paraseste chipul, barbatul acesta emana pericol’’, scrie Genevieve dupa prima lor intalnire, citata de Gandul.info.

Ei au fost impreuna timp de mai bine de un an. Una dintre cele mai interesante amintiri pe care Genevieve o are cu Barack este atunci cand cei doi se intrec intr-un sprint, iar Genevieve castiga.

’’Duminica ne-am intrecut intr-un sprint, iar eu am castigat. Am alergat si el a ramas in urma, iar eu nu imi doream decat sa fiu prima. La inceput am crezut ca m-a lasat sa castig, dar dupa ce l-am intrebat, mi-a spus ca nu s-a dat batut intenţionat si ca am castigat pentru ca pur si simplu am alergat mai repede ca el, desi nici lui nu i-a venit sa creada. Nu m-am bucurat prea tare de victorie’’, noteaza ea.

Finalul relaţiei este descris intr-un mod plastic de catre Genevieve si se poate observa o urma de regret in spusele ei.

’’Barack pleaca din viaţa mea in acelasi mod in care a intrat: calculat, cu grija, raţional. in mod clar, nu am fost persoana potrivita pentru el’’, scrie tanara. in final, Genevieve reuseste cumva sa prevada relaţia dintre Obama si actuala sa soţie, Michelle. ’’Sunt sigura ca o negresa puternica, o luptatoare il asteapta undeva’’, incheie ea.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns